Facebook Pixel «Κορυφαίος ο Μαρτίνες εδώ, αλλά ο Ολυμπιακός…»
| 2016-03-29 21:20:00

«Κορυφαίος ο Μαρτίνες εδώ, αλλά ο Ολυμπιακός…»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Κορυφαίος ο Μαρτίνες εδώ, αλλά ο Ολυμπιακός…»

Ο Χρ. Μαραγκός μιλάει στον SportDog για τον συμπαίκτη του στην Ανόρθωση, την φετινή του σεζόν και το ενδεχόμενο να γυρίσει στο Λιμάνι. Τι λέει για το πέρασμά του από τον Άρη.

Από τα πιο καυτά θέματα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή των δανεικών. Υπάρχει έντονη φημολογία, ότι ο Μάρκο Σίλβα θα ζητήσει την επιστροφή του Γιαννιώτα και του Μαρτίνες, οι οποίοι φέτος αγωνίστηκαν σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αντίστοιχα. Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι αν μπορούν να επωμιστούν το βάρος της φανέλας και να διεκδικήσουν θέση στην 11άδα.

Τον Μαρτίνες πάντως ο συμπαίκτης του στην Ανόρθωση, Χρήστος Μαραγκός, τον πιστεύει, αν και θεωρεί, ότι θα έχει δυσκολότερη αποστολή. Ο πρώην μέσος του Άρη (τη σεζόν 2006-2007) μίλησε στον Sportdog για τον Αργεντινό, αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το ελληνικό και το κυπριακό πρωτάθλημα, όπως και το πώς είδε τον υποβιβασμό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Διαβάστε αναλυτικά:

 

Σου λείπει η Ελλάδα;

 

«Είναι Ελλαδάρα! Πηγαίνω συχνά, οπότε δεν έχω σύνδρομο στέρησης».

 

Από τον Άρη τί αναμνήσεις έχεις;

 

«Έχω πολύ καλές μνήμες και έχω διατηρήσει φιλίες. Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη στην οποία όλοι γνωρίζονται, οπότε ήταν ευκολο να δημιουργηθεί δέσιμο».

 

Περίμενες τον υποβιβασμό του Άρη στη Γ' Εθνική για χρέη;

 

«Ναι δεν το πίστευα. Αν είναι δυνατόν, ο Άρης να κατρακυλήσει έτσι. Δεν θέλω να το χαρακτηρίσω κατάντια. Αλλά αντιλαμβάνεσαι πόσο λυπηρό είναι».

 

Λέγεται πλέον, ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει σε ποιότητα το ελληνικό, λόγω των επιτυχιών των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Εσύ πως το βλέπεις;

 

«Ναι σου πω. Στην Ελλάδα, λόγω κρίσης, είναι λογικό να έχει πέσει ποιοτικά το πρωτάθλημα. Στην Κύπρο δεν υπάρχουν προβλήματα, τύπου να χρωστούν μισθούς στους παίκτες. Μπορεί ας πούμε, να παίρνει κάποιος ποδοσφαιριστής λίγα χρήματα, αλλά ξέρει, ότι θα τα πάρει σίγουρα».

 

Φέτος πως τα πηγαίνει η Ανόρθωση;

 

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην πορεία χάθηκε ο στόχος του πρωταθλήματος. Οπότε πλέον επικεντρωνόμαστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στην Ευρώπη, μέσω των πλέι οφ (ήδη έχουν παιχτεί 2 αγωνιστκές). Είναι εφικτός ο στόχος...».

 

Ο Μαρτίνες που έχει έρθει δανεικός από τον Ολυμπιακό πώς τα πάει;

 

«Είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Είναι μία καλή χρονιά για τον συμπαίκτη μου. Πιστεύω ότι έπαιξε στο πικ της απόδοσής του στο πρώτο μισό της σεζόν. Μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου στην Ανόρθωση. Εχει βοηθήσει πολύ».

 

Κυκλοφορούν σενάρια, ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Πιστεύεις, ότι μπορεί να καθιερωθεί;

 

«Ακούγονται διάφορα και εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει άλλου είδους απαιτήσεις. Έχει περισσότερες δυσκολίες. Παίζουν και ρόλο πολλά πράγματα, όπως αν θα τον στηρίξει ο προπονητής. Αλλά γιατί όχι; Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags