Facebook Pixel Νέο όνομα-βόμβα για την επίθεση του Παναθηναϊκού!
| 2016-03-31 13:15:00

Νέο όνομα-βόμβα για την επίθεση του Παναθηναϊκού!

Νέο όνομα-βόμβα για την επίθεση του Παναθηναϊκού!

Δεν είναι μόνο ο Παλάσιο που βρίσκεται στη λίστα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός εξετάζει και την περίπτωση ενός ακόμα φοβερού φορ με θητεία σε όλες τις μεγάλες ιταλικές ομάδες!

Διέρρευσε σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει, εν όψει καλοκαιριού, την περίπτωση του διεθνούς Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ, Ροδρίγο Παλάσιο, ως αντικαταστάτη του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Η πληροφορία φαίνεται ότι ισχύει, καθώς ο έμπειρος φορ βρίσκεται στη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι, για την ενίσχυση της "πράσινης" γραμμής κρούσης, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που ενδιαφέρει τον Ιταλό τεχνικό από το Καμπιονάτο.

Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη, "SportDog Penalty", ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει στα υπόψιν και την περίπτωση ενός ακόμα πολύ ικανού σέντερ φορ, με σπουδαία θητεία στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μποριέλο, που έχει την ηλικία του Ροδρίγο Παλάσιο (34) και ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον επιθετικό των Νερατζούρι.

Ο Μάρκο Μποριέλο αρέσει πολύ στον Αντρέα Στραματσόνι και βρίσκεται δεδομένα στους επιθετικούς που έχει ξεχωρίσει για τον διάδοχο του Μλάντεν Πέτριτς, καθώς διαθέτει δυνατό όνομα και μεγάλη εμπειρία.

Οι συστάσεις για τον Μάρκο Μποριέλο, που τώρα αγωνίζεται στην Αταλάντα, μάλλον περιττεύουν, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στις περισσότερες μεγάλες ομάδες του Καμπιονάτο (Μίλαν, Ρόμα, Γιουβέντους) με πολλές συμμετοχές και αρκετά γκολ, ενώ έχει φορέσει και 7 φορές τη φανέλα της "σκουαντρα ατζούρα". Δείτε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags