Facebook Pixel Εκεί θέλει να πάει ο Μπακασέτας!
| 2016-04-05 10:45:00

Εκεί θέλει να πάει ο Μπακασέτας!

Εκεί θέλει να πάει ο Μπακασέτας!

Δεδομένη είναι η επιθυμία του άσου του Πανιωνίου για τη συνέχεια της καριέρας του. Ήδη, μάλιστα, είπε το πρώτο «όχι» σε μεγάλη ελληνική ομάδα! Πού ψήνεται να πάρει μεταγραφή; 

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα της ελληνικής αγοράς.

Ο άσος του Πανιωνίου πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις και μοιραία έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης φαίνεται ότι έχει μία συγκεκριμένη προτίμηση για τη συνέχεια της καριέρας του που βγάζει αυτόματα από το παιχνίδι έναν σοβαρό μνηστήρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Έλληνας επιθετικός θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και γι΄ αυτό δε βλέπει με καλό μάτι την προσέγγιση που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο Δικέφαλος να ήταν από τις πρώτες ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, μετά το deal που έγινε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Νέα Σμύρνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης χάνει σημαντικό έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Αν ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που ενδιαφερόταν για τον Τάσο Μπακασέτα, τότε ο παίκτης θα ζύγιζε διαφορετικά τα πράγματα, ωστόσο από τη στιγμή που πλέον υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον και από τους άλλους μεγάλους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ, ο άσος του Πανιωνίου δείχνει να απορρίπτει την προοπτική της Θεσσαλονίκης.

Είναι, δηλαδή, δεδομένη η επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Αθήνας κι αυτό θα φαινόταν ξεκάθαρα αν ο ΠΑΟΚ είχε να ανταγωνιστεί μόνο μία μεγάλη ομάδα από το κέντρο, την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό, καθώς θα έπαιρνε πολύ πιο εύκολα την απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του. 

Πλέον, όμως, στο κόλπο φαίνεται ότι μπαίνουν δυναμικά όλοι οι υπόλοιποι ισχυροί του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο παίκτης θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις, εκτός του ΠΑΟΚ, ομάδες που θα τον πλησιάσουν.

Ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα μπορεί να του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως μία θέση βασικού, ενώ η ΑΕΚ τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός. Δύσκολη η απόφαση...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags