Facebook Pixel "Μάτωσα στη Λιβαδειά, αυτός ο Ντίντακ πώς παίζει;"!
| 2016-04-17 23:00:00

"Μάτωσα στη Λιβαδειά, αυτός ο Ντίντακ πώς παίζει;"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μάτωσα στη Λιβαδειά, αυτός ο Ντίντακ πώς παίζει;"!

Μία αυθεντική αεκτζήδικη φωνή, ο Στέλιος Σεραφείδης, περιγράφει στο sportdog πώς έζησε από κοντά τη βαριά ήττα της Ένωσης. Tι λέει εν όψει πλέι οφ και τι για την παραμονή Πογέτ;

Η βαριά ήττα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά με 3-0 εντείνει τον προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Γιατί η Ένωση δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

Στο γήπεδο του Λεβαδειακού βρέθηκε ο βετεράνος γκολκίπερ του Δικεφάλου, Στέλιος Σεραφείδης. Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων των "κιτρινόμαυρων", που μίλησε στο SportDog στο ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα, εμφανίστηκε απογοητευμένος και με μία φράση τα είπε όλα για την απόδοση της ομάδας του στη Λιβαδειά...."Αυτή δεν είναι η ΑΕΚ που προσδωκούμε".

Ένα σχόλιο για την ήττα της ΑΕΚ από τον Λεβαδειακό;

"Τι να πεις για το παιχνίδι; Γυρίζω από τη Λιβαδειά ματωμένος. Η βραδιά είναι δύσκολη για την ΑΕΚ, βαριά. Δεν είναι αυτή η ΑΕΚ που προσμένουμε και προσδωκούμε. Ήταν μία ΑΕΚ αγωνιστικώς απαράδεκτη, νωθρή, με κουρασμένα κορμιά και μυαλά. Από τη μία γκαντεμιά, τρως μέσα σε ένα λεπτό δύο αυτογκόλ και από την άλλη, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Δεν σου σφυρίζει πέναλτι και ο διαιτητής στο τέλος του ημιχρόνου για να αλλάξουν τα δεδομένα. Αλλά και πάλι, δεν υπήρχε σοβαρότητα. Όταν δεν βάζεις δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και τρως γκολ στα καπάκια, τότε δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για τίποτα άλλο. Χάσαμε από δύο παράδοξα γκολ. Ναι ήταν μία συγκυρία περίεργη. Με κάτι τέτοια όμως ανέκδοτα γράφεται ιστορία...".

Εννοείται ότι ο Λεβαδειακός έχει γίνει κακός δαίμονας της Ένωσης;

"Και στον πρώτο γύρο πάλι, η γκαντεμιά και η γκίνια ήταν υπέρ της Λιβαδειάς. Ομάδα φάντασμα έχει γίνει ο Λεβαδειακός για την ΑΕΚ".

Με τέτοιες απαράδεκτες εμφανίσεις έχει ελπίδες η ΑΕΚ να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ;

"Αν δεν συνέλθουμε δεν ξέρω. Η εικόνα προκαλεί προβληματισμό. Η ομάδα παίζει χωρίς δύναμη χωρίς γρήγορη σκέψη, έχει και προβλεπόμενο παιχνίδι. Με τον τρόπο που αναπτύσσεται και παίζει ο αντίπαλος μαντεύει τι θα κάνει".

Αν μπορούσατε να πείτε κάτι στους παίκτες, τι θα λέγατε;

"Πρέπει να συνέλθουν γρήγορα. Οι παίκτες να προβληματιστούν. Δεν επιτρέπεται αυτή η απόδοση. Δεν είναι μπάλα αυτή που παίζουν. Αυτός ο Ντίντακ πώς παίζει; Χάνει η ομάδα 3-0 και φυλάει τη θέση του; Ένα παράδειγμα δίνω. Καλοπροαίρετα τα λέω...".

Η ΑΕΚ έχασε 4-0 στο Καραϊσκάκη και απομακρύνθηκε ο Δέλλας. Τώρα που ηττήθηκε 3-0 από τον Λεβαδειακό τι πρέπει να γίνει; Να μείνει ή να φύγει ο Πογιέτ;

"Αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, μη με μπερδεύεις. Τα αποτελέσματα όμως κρίνουν τους προπονητές. Επηρεάζουν τις αποφάσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags