Facebook Pixel Νέα επιστροφή-βόμβα με απόφαση του Πεδουλάκη!
| 2016-04-21 13:30:00

Νέα επιστροφή-βόμβα με απόφαση του Πεδουλάκη!

Νέα επιστροφή-βόμβα με απόφαση του Πεδουλάκη!

Καταιγισμό εξελίξεων φέρνει στο Τριφύλλι ο αποκλεισμός από τη Λαμποράλ! Μετά τους Άρτζι, Παππά και Τσαρτσαρή, γυρίζει στο πόστο του κι ένας τεράστιος άσος της ομάδας!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πιάσει ήδη δουλειά στον Παναθηναϊκό και το πρώτο μέλημα του Έλληνα κόουτς είναι να δουλέψει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας. Ο βασικός σκοπός του έμπειρου τεχνικού είναι να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και να κάνει την ομάδα μια γροθιά ενόψει των δύσκολων τελικών με τον Ολυμπιακό.

Γι΄ αυτό θέλει να συγκεντρώσει δίπλα του ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός, ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας και ποιοι οι στόχοι της. Έτσι θα καταφέρει να μεταδώσει όλα αυτά πιο γρήγορα και πιο εύκολα στους παίκτες του.

Σε αυτή τη λογική, λοιπόν, επιστρέφει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κώστας Τσαρτσαρής στην ομάδα, ως άμεσος βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική μεγάλη προσθήκη που αναμένεται στην ομάδα. 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο νέος τεχνικός έχει ζητήσει και την επιστροφή του Φραγκίσκου Αλβέρτη! Ο κόουτς του Τριφυλλιού θέλει και τον παλαίμαχο άσο στο πλευρό του, ως τιμ μάνατζερ, πόστο το οποίο κατείχε και πριν αναλάβει τις "πράσινες" ακαδημίες.

Ο αγαπημένος "Φράνκι" των οπαδών του Τριφυλλιού αναμένεται, λοιπόν, να γυρίσει στην ομάδα και θα κάθεται δίπλα στον Κώστα Τσαρτσαρή στον "πράσινο" πάγκο, συνεισφέροντας κι αυτός με την τεράστια εμπειρία του. 

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι η τριάδα των Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή (ως παίκτες) και Αλβέρτη, ήταν αυτή που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό και στην πρώτη θητεία του Αργύρη Πεδουλάκη στο Τριφύλλι, όταν είχαν αποχωρήσει μαζικά από την ομάδα τα υπόλοιπα αστέρια.

Ο έμπειρος τεχνικός, λοιπόν, θέλει τώρα να επαναφέρει την ίδια "μαγική" τριάδα, που αποτελεί συνώνυμο της παναθηναϊκής ψυχής και των μεγάλων επιτυχιών του παρελθόντος, προκειμένου να τονώσει το ηθικό των παικτών και να δυναμώσει το φρόνημά τους.

Είναι δεδομένο ότι οι παρουσία και μόνο των Τσαρτσαρή και Αλβέρτη στα "πράσινα" αποδυτήρια μπορεί να προσφέρει πολλά σε μια ομάδα που προέρχεται από έναν οδυνηρό αποκλεισμό και έχει χάσει την ψυχολογία της. Αυτός είναι ο μεγάλος σκοπός του Αργύρη Πεδουλάκη και γι΄ αυτό ποντάρει πολλά σε ανθρώπους που ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη Μπουρούση για το μέλλον του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags