Facebook Pixel «Έκλεισε» ο διάδοχος του Σαλίνο στον Ολυμπιακό!
| 2016-05-04 14:00:00

«Έκλεισε» ο διάδοχος του Σαλίνο στον Ολυμπιακό!

«Έκλεισε» ο διάδοχος του Σαλίνο στον Ολυμπιακό!

Δεν πολυκαίγονται στο Λιμάνι για την πιθανή αποχώρηση του Βραζιλιάνου μπακ, καθώς έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του και μάλιστα από Super League. Διαβάστε το όνομα! 

Ο Λεάντρο Σαλίνο πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Η ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μπακ έχει "κολλήσει" εδώ και καιρό και δεν αναμένεται να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση κυρίως γιατί ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Πάντως, στο Λιμάνι φαίνεται πως ήδη έχουν εντοπίσει τον διάδοχο του Βραζιλιάνου μπακ και μάλιστα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Μανωλή Μπέρτο της Ξάνθης που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά. Ο 27χρονος αμυντικός έκανε φέτος μία ακόμα καλή σεζόν στους Ακρίτες και εκτιμάται ότι έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει τον μπακ απ του Ομάρ.

Είναι ένας δυναμικός παίκτης, με καλά σωματικά προσόντα και με μεγάλη εμπειρία στην πρώτη κατηγορία (έχει 150 συμμετοχές με τη φανέλα της Ξάνθης) που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια καλή εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής.

Αυτή η πεποίθηση υπάρχει στο Λιμάνι κι αν ο παίκτης πείσει και τον Μάρκο Σίλβα στην προετοιμασία, τότε ο Έλληνας άσος αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν κάνοντας δίδυμο με τον Ομάρ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags