Facebook Pixel Η γυναίκα που θα κάνει το "μπαμ" στον Παναθηναϊκό!
| 2016-05-07 22:45:00

Η γυναίκα που θα κάνει το "μπαμ" στον Παναθηναϊκό!

Η γυναίκα που θα κάνει το "μπαμ" στον Παναθηναϊκό!

Πώς συνδέεται μία τεράστια μεταγραφή που κηνυγούν οι Πράσινοι με το ασθενές φύλο; Πού ποντάρει το "τριφύλλι" και πόσα χρήματα χρειάζονται για το μεγάλο deal; Αποκάλυψη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός, παρότι βρίσκεται ακόμα σε …μνημονιακό καθεστώς, θα ψαχτεί και φέτος για μία σπουδαία κίνηση, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να ανεβάσει το μπάτζετ και να ρίξει χρήμα στις μεταγραφές. Ο πρώτος στόχος, λοιπόν, είναι ο Φλαμινί, μία περίπτωση αρκετά δύσκολη, όχι όμως και ανέφικτη.

Ο 32χρονος άσος, που έχει χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, έχει παίξει σε μόλις τρεις ομάδες στην καριέρα του (Μαρσέιγ, Άρσεναλ, Μίλαν) και ποτέ δεν έκανε μεταγραφή, αφού πάντα υπέγραφε ως ελεύθερος. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα, αφού δε θα ανανεώσει στους Λονδρέζους και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Φλαμινί αυτή η στιγμή έχει καθαρές αποδοχές στην Άρσεναλ που φτάνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο γνωρίζει καλά πως αυτά τα ποσά πλέον μπορεί να τα βρει μόνο σε …εξωτικούς προορισμούς. Αν θέλει, λοιπόν, να μείνει στην Ευρώπη, θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του και μάλλον το έχει ήδη καταλάβει, αφού προτείνεται στις ομάδες με κασέ στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι μετά τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις, ο έμπειρος μέσος δε βρίσκει αυτό το ποσό και γι΄ αυτό δεν αποκλείεται στην πορεία να πέσει το κασέ του στο 1 εκατομμύριο ευρώ (+ μπόνους), συμβόλαιο δηλαδή που μπορεί να προσφέρει το Τριφύλλι, εφόσον αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση, όπως έγινε και πέρυσι με τον Εσιέν. 

Στον Παναθηναϊκό άλλωστε, εκτιμούν πως έχουν ένα …προβάδισμα για τον 32χρονο άσο, καθώς υπάρχει ένα "κρυφό χαρτί" στην υπόθεση, το οποίο δεν γνωρίζουν πολλοί. Ο Φλαμινί δεν έχει ατζέντη και από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του στη Μαρσέιγ, εκπροσωπείται από μία δικηγόρο που μένει στη Μασσαλία. Η συγκεκριμένη λοιπόν, είναι Ελληνογαλλίδα, λέγεται Αλεξάνδρα Μισιρλή-Μονσερέ και έχει ήδη δεχτεί τα πρώτα διερευνητικά τηλεφωνήματα από την Αθήνα…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags