Facebook Pixel Τον έδιωξε ο Μαρινάκης και θα τον πάρει ο Σαββίδης;
| 2016-05-09 12:30:00

Τον έδιωξε ο Μαρινάκης και θα τον πάρει ο Σαββίδης;

Τον έδιωξε ο Μαρινάκης και θα τον πάρει ο Σαββίδης;

Γνωστό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με πέρασμα από τη Σούπερ Λίγκα και τους δύο αιωνίους, που τώρα βρίσκεται σε κορυφαίο πρωτάθλημα, φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να παρακολουθούν τις εξελίξεις για τα πλέι οφ, ωστόσο παράλληλα τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρωταρχικός στόχος του Λούμπος Μίχελ είναι η εύρεση νέου προπονητή, αν και δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο παραμονής του Βλάνταν Ίβιτς, σε περίπτωση που η ομάδα κερδίσει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου κάνεις τις επαφές του για παν ενδεχόμενο, ενώ ήδη ακούγεται ότι έχει σταντ μπάι 2-3 ονόματα προπονητών από Ισπανία και Πορτογαλία.

Μέσα σε αυτά φημολογείται ότι βρίσκεται κι αυτό του Βίκτορ Σάντσες, του προπονητή της Λα Κορούνια, που φέτος έκανε συμπαθητική πορεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πρόκειται για τον παλαίμαχο Ισπανό άσο, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές κατά το παρελθόν από την Ελλάδα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού κι ως βοηθός προπονητή (του Μίτσελ) στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, ο Βίκτορ Σάντσες είχε φύγει νωρίτερα από το Λιμάνι, τον Μάιο του 2014, όταν η "ερυθρόλευκη" διοίκηση αποφάσισε να βάλει στο πλευρό του Μίτσελ τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα πρώτου προπονητή και σύντομα βρήκε δουλειά στην ομάδα που έκανε σπουδαία πράγματα και ως ποδοσφαιριστής.

Πλέον, φαίνεται ότι αναζητά μία ακόμα πρόκληση στην καριέρα του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ήταν θετικός να επιστρέψει για τρίτη φορά στην Ελλάδα. Σε αυτή τη βάση, λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να απασχολήσει πολύ σοβαρά το επόμενο διάστημα, ανάλογα με την εξέλιξη των πλέι οφ, αν και εφόσον διεξαχθούν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Βαλβέρδε τον "έστειλε" Ολυμπιακό αλλά πάει ΑΕΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags