Facebook Pixel «Σκούπα τον Ολυμπιακό, αχάριστος ο Σπανούλης»!
| 2016-05-20 20:00:00

«Σκούπα τον Ολυμπιακό, αχάριστος ο Σπανούλης»!

του Γιώργου Κτενά
«Σκούπα τον Ολυμπιακό, αχάριστος ο Σπανούλης»!

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π, Μάκης Μενεγάτος, μιλάει στον SportDog για το μεγάλο break στο ΣΕΦ και προβλέπει ...3-0! Τι λέει για ποδόσφαιρο, νέα Λεωφόρο και Ζιλμπέρτο.

Πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό με 3-0 νίκες επί του Ολυμπιακού, παρά το μειονέκτημα της έδρας, βλέπει ο νέος πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π., Μάκης Μενεγάτος.

Στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ιστορικής λέσχης φίλων του Παναθηναϊκού, ο κύριος Μενεγάτος σχολίασε στον SportDog τη χθεσινή νίκη στο ΣΕΦ, που πιστώνεται στον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην έδρα του Ολυμπιακού.

Μίλησε ακόμα για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για το γεγονός ότι την Κυριακή, στη δεύτερη σειρά των τελικών, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με ...έξι παίκτες στο ΟΑΚΑ.

Από την επαφή μαζί του δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αναφορά στο εγχείρημα για τη νέα Λεωφόρο, που απευθύνεται στους οπαδούς του συλλόγου, αλλά και μία πρώτη εντύπωση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και την επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο "τριφύλλι".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για το χθεσινό ντέρμπι;

"Ήταν ένα μεγάλο ματς και θεωρώ ότι η νίκη μας πιστώνεται στον προπονητή. Έχουμε το αβαντάζ με το 1-0, αλλά δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι σπάσαμε την έδρα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ την Κυριακή, θα είμαστε ο 6ος παίκτης του Παναθηναϊκού μας, που θα βοηθήσει να γίνει 2-0".

Η ψυχολογία, τώρα, είναι υπέρ του Παναθηναϊκού και την Κυριακή περιμένετε να γίνει 2-0. Βλέπετε ακόμα και 3-0 στη σειρά;

"Ναι, το βλέπω το 3-0, γιατί όχι; Ο Παναθηναϊκός έδειξε χθες κάτι διαφορετικό, παρόλο τη δυσαρέσκεια που υπήρχε από τα παιχνίδια με τον Άρη. Και να σκεφτεί κανείς και τις ελλείψεις μας. Έχει αρχίσει και φαίνεται η δουλειά του Πεδούλακη, αλλά και οι θυσίες που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Την κατάλληλη στιγμή πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε την αλλαγή του προπονητή. Μου άρεσε μάλιστα που τον είδα στο ΣΕΦ χθες, στο πλάι της ομάδας".

Χθες υπήρξε μία πρωτόγνωρη στιγμή στο ΣΕΦ, όταν από τη Θύρα 7 σταμάτησαν άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού που φώναζαν σύνθημα κατά του Διαμαντίδη.

"Δεν το κατάλαβα από την τηλεόραση αυτό που λέτε. Αλλά έτσι κι αλλιώς δε θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού".

Την Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, περιμένετε να δούμε κάτι αντίστοιχο, αν βρεθεί στο επίκεντρο των οπαδών ο Σπανούλης;

"Ο Σπανούλης δεδομένα είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Αλλά δε φέρθηκε σωστά τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Θεωρώ ότι είχε αχάριστη συμπεριφορά προς τον Παναθηναϊκό".

Για να περάσουμε στα ποδοσφαιρικά, ποια είναι η άποψή σας για τη νέα Λεοφώρο;

"Πρόκειται για θετικότατη εξέλιξη η απόφαση να κάνει ο Παναθηναϊκός περισσότερο σύγχρονη και όμορφη τη φυσική του έδρα. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου και θα συνεχίζει να το κάνει".

Υπάρχει κινητικότητα από την ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. για το συγκεκριμένο θέμα;

"Τα μέλη μας έχουν δώσει ήδη χρήματα και σκοπεύουμε να δώσουμε και ως σύνδεσμος. Θα κάνουμε και κάποιες σχετικές κινήσεις, που θα φανούν στο μέλλον. Είναι μέσα στον σχεδιασμό μας αυτό. Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. θα συνεχίσει να στηρίζει οποιαδήποτε κίνηση κάνει ο Ερασιτέχνης, η ΚΑΕ ή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα είμαστε στο πλευρό όλων των τμημάτων, όπως συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια".

Πώς είδατε τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο;

"Σίγουρα η χρονιά δεν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί και θεωρώ ότι με το υλικό που έχει ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη. Θα ανακάμψουμε όμως στα πλέι οφ και θα πάρουμε ό,τι καλύτερο: Την πρώτη θέση, για να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Τέλος, ένα σχόλιο για την έλευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό, στο ρόλο όμως σήμερα του τεχνικού διευθυντή.

"Θεωρώ ότι η κίνηση ήταν πολύ σωστή και χρειαζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο Ζιλμπέρτο είναι ποδοσφαιριστής με όνομα που σέβονται όλοι στη Λατινική Αμερική. Θα μπορέσει να αξιολογήσει σωστά υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό και να ενισχύσει σωστά, με κατάλληλες επιλογές, την ομάδα. Μην φέρνουμε 10 παίκτες κάθε χρόνο, κι από αυτούς να παίζουν οι 3-4. Να φέρουμε 10 ποδοσφαιριστές και από αυτούς να παίξουν στην ομάδα οι 7-8. Ο Ζιλμπέρτο πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει αυτό, γιατί έχει τη γνώση και την εμπειρία για να το κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έλεος με τον Σπανούλη! Ας πει κάποιος την αλήθεια!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags