Facebook Pixel Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή τού Πεδουλάκη;
| 2016-05-26 12:30:00

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή τού Πεδουλάκη;

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή τού Πεδουλάκη;

Μπορεί οι Πράσινοι να ασχολούνται μόνο με το τρίτο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο έχουν κάνει κάποιες κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ποια επιστροφή ψήνουν;

Στον Παναθηναϊκό ζουν κι αναπνέουν για τον σημερινό τρίτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι Πράσινοι ασχολούνται μόνο με αυτό το παιχνίδι και πώς θα καταφέρουν να πετύχουν ξανά το break στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου, προκειμένου να γίνουν ξανά το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί, λοιπόν, φαίνεται ότι αφορούν κι έναν πρώην άσο της ομάδας που εκτιμάται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το καλοκαίρι να επιστέψει στo OAKA. 

Ο λόγος για τον Μάικ Μπράμος, για τον οποίο στον Παναθηναϊκό πάντα διατηρούσαν πολύ καλή άποψη και θα ήθελαν να τον ξαναδούν στην ομάδα. Γι΄ αυτό λέγεται ότι τον έχουν πλησιάσει, μεταφέροντας το ενδιαφέρον τους για το ενδεχόμενο να φορέσει πάλι την πράσινη φανέλα.

Βέβαια, η όποια προσέγγιση προς τον Έλληνα άσο έχει γίνει πολύ πριν την άφιξη του Αργύρη Πεδουλάκη και από τότε δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη εν μέσω των τελικών της Α1. Ωστόσο, επειδή ο Μάικ Μπράμος θεωρείται "παιδί" του "Άρτζι", εκτιμάται ότι ο κόουτς του Τριφυλλιού θα ήταν υπέρμαχος της συγκεκριμένης μεταγραφής, αν και εφόσον, φυσικά, παρέμενε στον πάγκο για τη νέα σεζόν.

Και είναι εξαιρετικά πιθανό, στο ενδεχόμενο που ο Αργύρης Πεδουλάκης σχεδιάσει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, να δώσει άμεσα το "οκ" για την επιστροφή του Μάικ Μπράμος στους Πράσινους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags