Facebook Pixel Η μαύρη λίστα Ζιλμπέρτο - Αυτούς διώχνει από ΠΑΟ!
| 2016-05-29 13:30:00

Η μαύρη λίστα Ζιλμπέρτο - Αυτούς διώχνει από ΠΑΟ!

Η μαύρη λίστα Ζιλμπέρτο - Αυτούς διώχνει από ΠΑΟ!

Ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει σχηματίσει ήδη άποψη για το ρόστερ του Tριφυλλιού και είναι έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση - Ρεπορτάζ sportdog με ...ονόματα!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δουλεύει πυρετωδώς από τη στιγμή που ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος έχει εκτιμήσει ήδη το ρόστερ και είναι έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, μετά το τέλος των πλέι οφ.

Μάλιστα, πιστεύει με βάση την εικόνα που έχει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας ότι πρέπει να γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις έτσι ώστε το Τριφύλλι να παρουσιασθεί τη νέα σεζόν ανταγωνιστικό.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας εκτιμάει ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά και πως θα ήταν καλό να αντικατασταθούν με πιο ποιοτικές λύσεις.

Στην κορυφής της μαύρης λίστας βρίσκεται δεδομένα ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται και ο Ζιλμπέρτο Σιλβα καλείται να βρει φόρμουλα για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Δε συμβαίνει το ίδιο, πάντως, και με τον Σέρχιο Σάντσεθ, που μπορεί να μη χρησιμοποιείται, αλλά ο Βραζιλιάνος θεωρεί ότι έχει την εμπειρία και τα προσόντα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα παραμείνει, μιας και ο Ισπανός άσος έχει ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο...

Παράλληλα, τελειωμένοι από την ομάδα θα πρέπει να θεωρούνται και οι Γιούρι Μαμούτε και Λούκας Εβαντζελίστα, οι οποίοι ήταν προσωπικές κινήσεις του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι ιδιαίτερο όποτε αγωνίστηκαν. 

Την ίδια μοίρα, είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκος Καλτσάς, με τον δεύτερο να έχει ακουσθεί ήδη ότι μπορεί να δοθεί ως αντάλλαγμα για κάποιους εγχώριους μεταγραφικούς στόχους των Πρασίνων.

Επιπλέον, απογοήτευση υπάρχει και για τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της πρώτης θητείας του στον Παναθηναϊκό. Ο Αλγρερινός άσος έχει απογοητεύσει σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ήθελε σίγουρα μια καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια άποψη υπάρχει και για τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Αντρέα Στραματσόνι στα πλέι οφ, αλλά δείχνει παίκτης συγκεκριμένων δυνατοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερή αποκάλυψη για Καπετάνιο - Γιαννακόπουλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags