Facebook Pixel Αυτόν θέλουν να φέρουν πίσω οι Αγγελόπουλοι!
| 2016-06-02 11:15:00

Αυτόν θέλουν να φέρουν πίσω οι Αγγελόπουλοι!

Αυτόν θέλουν να φέρουν πίσω οι Αγγελόπουλοι!

Ποιος έμπειρος ψηλός είναι εξαιρετικά πιθανό έπειτα από χρόνια να γυρίσει στον Ολυμπιακό μετά από επιθυμία των αφεντικών της ομάδας; Ο Σκύλος κάτι μύρισε... 

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν σήμερα μια μεγάλη γιορτή στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από αύριο θα τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη, πάντως, έχει γίνει η σχετική προεργασία, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι που εξετάζονται για τις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση, όπως αυτή του "5".

Εκεί οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να κάνουν μία-δύο κινήσεις, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν, με τον Ίαν Βουγιούκα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας σέντερ ήταν από τις πρώτες μεταγραφές των αδερφών Αγγελόπουλων όταν ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας, ωστόσο λόγω των τότε συνθηκών δεν είχε καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα.

Πλέον, ο 31χρονος άσος είναι πιο ώριμος και πολύ πιο έμπειρος για να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τον θέλουν πίσω και θεωρούν ότι η απόκτησή του μπορεί να προσφέρει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Βέβαια, το ενδιαφέρον για τον Ίαν Βουγιούκα δεν είναι τωρινό, αλλά υπάρχει ζεστό πολύ πριν την έναρξη των πλέι οφ, όπως σας είχε αποκαλύψει σχετικά ο Γιώργος Κογκαλίδης σε παλαιότερο ρεπορτάζ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags