Facebook Pixel Βόμβα Ιβάν: 6 μύρια και τον παίρνει από Ολυμπιακό!
| 2016-06-09 13:00:00

Βόμβα Ιβάν: 6 μύρια και τον παίρνει από Ολυμπιακό!

Βόμβα Ιβάν: 6 μύρια και τον παίρνει από Ολυμπιακό!

Τρελή μεταγραφή από το αφεντικό του ΠΑΟΚ! Δίνει όλα τα χρήματα που θα πάρει από τον Λούκας για να κάνει ...χουνέρι στους "ερυθρόλευκους"! Σούπερ παρασκήνιο στο SportDog!

Αποφασισμένος να κάνει μία μεταγραφή για την ενίσχυση της επίθεσης του ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου παρουσιάζει να χειρίζεται προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και να έχει δώσει εντολή να δαπανηθούν όλα τα χρήματα που αναμένονται από την πώληση του Λούκας (πιθανότατα στη Σεβίλλη) και υπολογίζονται κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για την περίπτωση του Γκουστάβο Μπόου, του πρώτου σκόρερ του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2015, ο οποίος ανήκει στη Ράσινγκ και ήταν συμπαίκτης εκεί με τον Φακούντο Περέιρα του ΠΑΟΚ. 

Ο 26χρονος στράικερ έχει χρηματιστηριακή αξία στα 5 εκατομμύρια ευρώ και το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει δώσει το "οκ" στους άμεσους συνεργάτες του να κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ "ψήθηκε" για τον συγκεκριμένο παίκτη όταν έμαθε πως βρίσκεται και στη λίστα του Ολυμπιακού!

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκουστάβο Μπόου αποτελεί θερμή εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση και γι΄ αυτό ο Ιβάν Σαββίδης "διέταξε" να αποκτηθεί άμεσα ο παίκτης.

Ο ύψους 1,78 μ. σέντερ φορ έχει πετύχει 32 γκολ και έχει μοιράσει και 11 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 66 παιχνίδια με τη φανέλα της Ράσινγκ.

Δείτε τον σε δράση...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags