Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ παίρνει άσο από τη ...λίστα του Ολυμπιακού!
| 2016-06-12 22:45:00

Ο ΠΑΟΚ παίρνει άσο από τη ...λίστα του Ολυμπιακού!

Ο ΠΑΟΚ παίρνει άσο από τη ...λίστα του Ολυμπιακού!

Μπορεί να έχει προταθεί και να εξετάζεται από τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο ο Δικεφάλος έχει μπει πιο δυνατά και είναι φαβορί για την απόκτησή του! Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που μπορούν να δαπανήσουν αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο και γι΄ αυτό οι μάνατζερ τούς προτείνουν πολύ συχνά τους ίδιους ποδοσφαιριστές με στόχο να ανεβάσουν την τιμή τους. 

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην παρακάτω περίπτωση, μόνο που όντως φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για έναν από τους δύο συλλόγους.

Ο λόγος για τον Τόνι Σούντζιτς, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε σήμερα στη Γερμανία για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η στήλη "SportDog Penalty" σάς είχε αποκαλύψει από τις 7 Ιουνίου πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ήδη προταθεί και στον Ολυμπιακό, εκτός από τον Δικέφαλο.

Ο 28χρονος υψηλόσωμος Βόσνιος στόπερ βρίσκεται στη λίστα των Ερυθρολεύκων, αλλά εσχάτως προέκυψε και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, μάλιστα, βλέπει πιο ζεστά την περίπτωσή του και έχει περισσότερες πιθανότητες για να τον κάνει δικό του.

Ο Σούντζιτς φεύγει από την υποβιβασμένη Στουτγάρδη, η οποία πέρσι έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ στην Κούμπαν Κράσνονταρ για να τον αποκτήσει. Γι΄ αυτό ο Δικέφαλος μπορεί να τον κάνει πιο εύκολα δικό του, αφού σε Ρωσία και Βοσνία, είναι η αλήθεια, πως έχει δυνατές διασυνδέσεις. 

Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στη Βοσνία στις 15 Δεκεμβρίου 1988 και παραχωρείται, καθώς η γερμανική ομάδα υποβιβάστηκε από τη Μπουντεσλίγκα στη δεύτερη κατηγορία. Έχει αγωνιστεί σε Ζρίνσκι Μόσταρ, Κορτράικ, Ζόρια, Κούμπαν και τελευταία στη Στουτγάρδη. Έχει 210 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 8 τέρματα και 3 ασίστ. Είναι διεθνής με τη Βοσνία με την οποία μετράει 18 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags