Facebook Pixel Αυτή την ομάδα θέλει να αγοράσει μετά τη Νότιγχαμ!
| 2016-06-14 13:15:00

Αυτή την ομάδα θέλει να αγοράσει μετά τη Νότιγχαμ!

Αυτή την ομάδα θέλει να αγοράσει μετά τη Νότιγχαμ!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης αποκαλύπτει στο SportDog ποιον ιστορικό σύλλογο έχει βάλει στο στόχαστρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Τρέχουν οι εξελίξεις για να ολοκληρωθεί άμεσα το deal!

Μια ακόμα ομάδα, από τη Σερβία αυτή τη φορά, μαθαίνουμε ότι θέλει να αγοράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Γνωστός δικηγόρος από την Αθήνα, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη γειτονική χώρα, έχει αναλάβει για την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός τις διαπραγματεύσεις για να μπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ποδοσφαιρική αγορά της Σερβίας!

Οι επενδύσεις στη Σερβία είχαν συζητηθεί σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Βελιγράδι.

Στη συνάντηση είχαν συζητηθεί πιθανές επενδύσεις στη ναυπηγική και άλλους τομείς στη Σερβία, όπως η ιδιωτικοποίηση των ποδοσφαιρικών ομάδων που έχουν μεγάλη παράδοση και ιστορία στη γειτονική χώρα.

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες, ο πρωθυπουργός της Σερβίας δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενημερώνοντας πως το αντικείμενο της συζήτησης του με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού αφορούσε τη ναυτιλία αλλά και το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" έκανε μάλιστα δώρο στον Αλεξάνταρ Βούτσιτς μια φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο 10 και το όνομα του πρωθυπουργού της Σερβίας τυπωμένο στην πλάτη.

Η συμφωνία είχε μείνει προς υλοποίηση. Από χθες, όμως, τέθηκε σε εφαρμογή. Και όπως αποκαλύπτει ο SportDog, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου!

Αυτή τη δουλειά ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος στον οποίο αναφερθήκαμε πιο πάνω. Να ξεκινήσει για το Βελιγράδι και να διαχειριστεί όλο τον φάκελο της εξαγοράς της ιστορικής ομάδας του Βελιγραδίου.

Ήδη ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την επένδυση έχει εξασφαλίσει από δυο μεγάλες ελληνικές τράπεζες με υποκαταστήματα στη Σερβία, τη χρηματοδότηση και την ανεύρεση χορηγών ώστε να καταστεί βιώσιμη επένδυση, σε μια χώρα που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύει στο εξωτερικό και όχι αποκλειστικά στην Ελλάδα. Σε αυτό το ερώτημα μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι σε θέση να απαντήσει. Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Βρέντζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags