Facebook Pixel Ψήνεται τρελή τράμπα! Δίνει Τσίμιροτ και παίρνει...
| 2016-06-14 22:45:00

Ψήνεται τρελή τράμπα! Δίνει Τσίμιροτ και παίρνει...

Ψήνεται τρελή τράμπα! Δίνει Τσίμιροτ και παίρνει...

Ποια ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον άσο του ΠΑΟΚ και ποιον καλό παίκτη δίνει για να τον αποκτήσει; Ο sportdog αποκαλύπτει τη δελεαστική πρόταση που εξετάζουν στην Τούμπα!

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Λούμπος Μίχελ έχει σηκώσει μανίκια και προσπαθεί να κλείσει άμεσα τις θέσεις στο ρόστερ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα προκριματικά της Ευρώπης.

Σχεδόν καθημερινά, άλλωστε, υπάρχει και από μία ανακοίνωση νέου παίκτη, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι "ασπρόμυροι" έχουν φορτσάρει για τον κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να προκύψει και από ...καραμπόλα, καθώς στα γραφεία του ΠΑΟΚ έχει φτάσει μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που εξετάζεται λεπτομερώς. Αυτή αφορά την πώληση του Τσίμιροτ, ο οποίος εκτός από λεφτά, μπορεί να φέρει στην Τούμπα και …παίκτη! Πώς θα γίνει αυτό; 

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο ενδιαφέρον της Στουτγάρδης, η οποία παρότι υποβιβάστηκε, αναμένεται να ρίξει πολύ χρήμα, καθώς θέλει να πουλήσει παίκτες και μετά να τα σπρώξει σε μεταγραφές. Οι Γερμανοί, λοιπόν, έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Τσίμιροτ και για να δελεάσουν τον Δικέφαλο, εκτός από χρήματα, προσφέρουν και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα.

Πρόκειται για τον Βόσνιο στόπερ Τόνι Σούντζιτς, ο οποίος ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, ενώ όπως σας έχουμε αποκαλύψει, είχε απασχολήσει πρόσφατα και τον Ολυμπιακό.

Ο Σούντζιτς φεύγει από τη γερμανική ομάδα, η οποία πέρσι έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ στην Κούμπαν Κράσνονταρ για να τον αποκτήσει, γεγονός που δείχνει την αξία του.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στη Βοσνία στις 15 Δεκεμβρίου 1988 και έχει αγωνιστεί σε Ζρίνσκι Μόσταρ, Κορτράικ, Ζόρια, Κούμπαν και τελευταία στη Στουτγάρδη. Έχει 210 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 8 τέρματα και 3 ασίστ. Είναι διεθνής με τη Βοσνία με την οποία μετράει 18 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags