Facebook Pixel Τον ανανέωσε ο Μαρινάκης για να μην πάει στην ΑΕΚ!
| 2016-06-16 11:15:00

Τον ανανέωσε ο Μαρινάκης για να μην πάει στην ΑΕΚ!

Τον ανανέωσε ο Μαρινάκης για να μην πάει στην ΑΕΚ!

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τη στήλη SportDog Penalty, για μία εμβληματική μορφή των Ερυθρολεύκων που παρέμεινε στην ομάδα μόνο και μόνο για μην αλλάξει στρατόπεδο!

Όταν οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, κοιτάζουν πολλές φορές και το επικοινωνιακό κομμάτι, εκτός από την ουσιαστική ενίσχυση των ομάδων τους.

Αυτό έπραξαν και στον Ολυμπιακό όταν αντιλήφθηκαν ότι κορυφαίος άσος της ομάδας τους μπορεί να καταλήξει σε ανταγωνιστικό αντίπαλο και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ.

Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο έχει, για μια ακόμα φορά, η στήλη SportDog Penalty, που αναφέρει ότι πέρυσι το καλοκαίρι, όταν είχε γίνει και πάλι σήριαλ η υπόθεση παραμονής του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός άσος παρέμεινε τελικά στο Λιμάνι, προκειμένου να μην καταλήξει στην Ένωση.

Εκείνη την περίοδο και όσο ο Νταβίντ Φουστέρ δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι Κιτρινόμαυροι καλοβλέπουν την περίπτωσή του και πως περιμένουν στη γωνιά για να χτυπήσουν τον παίκτη αν δεν έμενε στον Πειραιά.

Γι΄ αυτό οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κρατήσουν τον Ισπανό για έναν ακόμη χρόνο και να αποτρέψουν την πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ, κάτι που θα προκαλούσε και τη δυσαρέσκεια των οπαδών. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο παίκτης φέτος χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και μόνο προς το τέλος της σεζόν.

Πάντως, φέτος οι πρωταθλητές δε φαίνεται ότι σκέφτηκαν το ίδιο, καθώς παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο άλλων μεγάλων ελληνικών ομάδων, στο Λιμάνι αποφάσισαν να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φούντωσαν οι φήμες για τη νέα ομάδα του Φουστέρ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags