Facebook Pixel Tα πήρε ο Μαρινάκης και τα σκάει για τον παικταρά!
| 2016-06-18 21:30:00

Tα πήρε ο Μαρινάκης και τα σκάει για τον παικταρά!

Tα πήρε ο Μαρινάκης και τα σκάει για τον παικταρά!

Έξαλλος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά τις κριτικές που δέχεται, τελειώνει την πρώτη μεταγραφάρα, βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη του! Πόσα δίνει και ποιον φέρνει;

Έξαλλος παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κριτική που δέχεται τελευταία όσον αφορά το γεγονός ότι ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και για το ότι αποχωρεί από την ομάδα ένας από τους κορυφαίους άσους της, ο Ρομπέρτο.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών έδειξε τον εκνευρισμό του και στην ομιλία του στο 9ο παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων Θύρας 7, λέγοντας για τις μεταγραφές ότι "οι μεταγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και γι΄ αυτό κοιτάζουμε. Περιμένουμε το καλύτερο, αν ήταν να κάνουμε μεταγραφές σαν αυτές που κάνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκος, θα φέρναμε δέκα κάθε μέρα. Το θέμα είναι να παίρνουμε ποιοτικούς παίκτες", είπε, ενώ έδωσε εξηγήσεις και για το θέμα του Ρομπέρτο, ξεκαθαρίζοντας πως "ο Ρομπέρτο θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και πρέπει κάποια πράγματα, ανθρώπινα, να τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω και ο ίδιος θα τοποθετηθεί για το θέμα. Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν".

Παράλληλα, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ολοκληρωθεί άμεσα το deal, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και να "φτιάξει" τον κόσμο. Μάλιστα, το αφεντικό των πρωταθλητών προσφέρει "γη και ύδωρ" για να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση και να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την περίπτωση του Τόνι Βιλχένα, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος στόχος του Ολυμπιακού και προορίζεται για αντικαταστάτης του Εστεμπάν Καμπιάσο. Η μεταγραφή του Ολλανδού μέσου δείχνει να έχει "κολλήσει" τις τελευταίες ώρες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρει τα πάντα στον παίκτη για ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, η "ερυθρόλευκη" πρόταση στον Τόνι Βιλχένα προβλέπει "βασιλικό" τετραετές συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές 4,5 εκ. ευρώ,  συν τα μπόνους! Παράλληλα, ο Ολυμπιακός πληρώνει στον παίκτη και στους μάνατζέρ του επιπλέον 800.000 ευρώ , ως πριμ υπογραφής, επειδή ο Ολλανδός είναι ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, οι Ερυθρόλευκοι στην προσπάθεια που κάνουν για να δελεάσουν τον παίκτη, κάνουν δώρο ολιγοήμερες χλιδάτες διακοπές σε κορυφαίο ελληνικό τουριστικό προορισμό. Ένα ...κόλπο που είχαν κάνει και με τον Παϊτίμ Κασάμι, όταν εμφανιζόταν επιφυλακτικός να αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ για την Ελλάδα. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα πιάσει κι αυτή τη φορά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags