Facebook Pixel Αυτός έκανε τον Βίκτορ να τρελαθεί στην προπόνηση!
| 2016-06-27 10:45:00

Αυτός έκανε τον Βίκτορ να τρελαθεί στην προπόνηση!

Αυτός έκανε τον Βίκτορ να τρελαθεί στην προπόνηση!

Αν και οι πληροφορίες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία βγαίνουν με το σταγονόμετρο, κυκλοφόρησε ένα πολύ καλό παρασκήνιο για τον Ισπανό και Έλληνα παίκτη...

Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία βγαίνουν σχεδόν με το σταγονόμετρο. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, τα αναλυτικά ρεπορτάζ των προηγούμενων χρόνων, όταν μαθαίναμε από τους απεσταλμένους ρεπόρτερ της ομάδας μέχρι και για το τελευταίο τακουνάκι στο οικογενειακό διπλό.

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι έχουν νέο προπονητή και σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να τον "προστατεύσουν" από τη συνήθη υπερπροβολή τώρα στην αρχή και, φυσικά, μετά το μεγάλο ντόρο που προκάλεσε η ξαφνική αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, δε διαρρέονται πολλά πράγματα απ΄ όσα γίνονται στο εσωτερικό της ομάδας.

Ωστόσο, είναι διαπιστωμένο και έχει παρατηρηθεί από όλους όσους βρίσκονται κοντά στο σύλλογο,  ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Ο Ισπανός είναι πολύ πιο ενεργητικός από τον Πορτογάλο που ήταν υποτονικός στις προπονήσεις και λιγότερο εκδηλωτικός.

Μάλιστα, οι δύο προπονητές φαίνεται ότι διαφέρουν και ως προς τις ποδοσφαιρικές τους απόψεις, καθώς η γνώμη τους για την αξία και τις δυνατότητες κάποιων παικτών αποδεικνύεται ότι δε συμβαδίζει. Το πιο τρανό παράδειγμα αφορά την περίπτωση του Μανώλη Μπέρτου, ενός παίκτης που δεν υπήρχε καν στα υπόψη του Μάρκο Σίλβα, αλλά δείχνει να έχει ενθουσιάσει τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ισπανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του Έλληνα μπακ στην προπόνηση και θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα προσόντα να δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα. Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, να πούμε ότι ο πρώην μπακ της Ξάνθης έχει τρελάνει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού με την όρεξη και το πάθος που δείχνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία άσκηση.

Μην αποκλείσετε, λοιπόν, το ενδεχόμενο ο Μανώλης Μπέρτος να κερδίσει τη μάχη με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος αποτελεί, άλλωστε, προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα. Είναι δεδομένο ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι "φτιαγμένος" μαζί του κι αυτό αναμένεται να φανεί και στις πρώτες επίσημες δομικές του Ισπανού ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η 11άδα του Βίκτορ για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags