Facebook Pixel Σκάει μεταγραφική βόμβα από Κλοπ στον Ολυμπιακό!
| 2016-06-29 11:30:00

Σκάει μεταγραφική βόμβα από Κλοπ στον Ολυμπιακό!

Σκάει μεταγραφική βόμβα από Κλοπ στον Ολυμπιακό!

Αν "βοηθήσει" ο Γερμανός προπονητής, τότε ο Βίκτορ ετοιμάζεται να πάρει παικταρά που η Λίβερπουλ αγόρασε πριν λίγα χρόνια 8 εκατ. ευρώ! Aποκαλυπτικό ρεπορτάζ στον SportDog! 

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ενίσχυση στην επίθεση με έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης. Είναι κάτι που το έχει ζητήσει ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος θέλει πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, προκειμένου να μπορεί τους αλλάζει ρόλο μέσα στην ενδεκάδα ανάλογα με το σύστημα και τον αντίπαλο.

Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής έχει βρει τον παίκτη που έχει τα προσόντα να κάνει αυτή τη δουλειά και έχει εισηγηθεί στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση την απόκτησή του.

Πρόκειται για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Λουίς Αλμπέρτο, τον οποίο ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών είχε την περασμένη σεζόν στη Λα Κορούνια. Είναι 24 ετών και ο Βίκτορ Σάντσεθ συνήθιζε να τον χρησιμοποιεί δίδυμο στην επίθεση μαζί με τον Λούκας, τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ. Ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του τεχνικού του Ολυμπιακού, μετρώντας 31 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ.

Ο παίκτης αποτελεί δημιούργημα της Σεβίλλης, έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα (38 συμμετοχές, 11 γκολ), ενώ το 2014 πουλήθηκε στη Λίβερπουλ (9 συμμετοχές) έναντι 8 εκ. ευρώ. Πάντως, στην αγγλική ομάδα δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού και τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε δανεικός στη Μάλαγα (15 συμμετοχές, 2 γκολ) και την Ντεπορτίβο.

Η περίπτωση του Λουίς Αλμπέρτο θεωρείται ιδανική από τον προπονητή των Ερυθρολεύκων, λόγω της ικανότητας του παίκτη να αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ωστόσο είναι και δύσκολη, μιας και όλα εξαρτώνται από την απόφαση που θα πάρει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αν ο Γερμανός τεχνικός συμπεριλάβει στα πλάνα του τον 24χρονο Ισπανό ενόψει της νέας σεζόν, τότε είναι απίθανο για τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει. Σε περίπτωση, όμως, που ο προπονητής των "reds" τον "κόψει", τότε οι πρωταθλητές θα έχουν πολλές ελπίδες να τον αποκτήσουν ακόμα και με τη μορφή του δανεισμού.

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, θα ποντάρουν στις εξαιρετικές σχέσεις του παίκτη με τον Βίκτορ Σάντσεθ, o οποίος μπορεί να εξασφαλίσει το "ναι" του Λουίς Αλμπέρτο και ο Ολυμπιακός να πιέσει με αυτόν τον τρόπο τη Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags