Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Τίγρης και τινάζει την μπάνκα στον αέρα!
| 2016-06-30 11:45:00

Τρελάθηκε ο Τίγρης και τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Τρελάθηκε ο Τίγρης και τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Η εξέλιξη στην υπόθεση Λαΐφη φαίνεται ότι έφτιαξε για τα καλά τον ηγέτη της ΑΕΚ, ο οποίος αποφάσισε να τα σκάσει κανονικά για διεθνή φορ! Ποιον χρυσώνει για να έρθει στην Ένωση;

Το κάζο από τον Ολυμπιακό, που άρπαξε μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ τον διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια, τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, φαίνεται ότι έφτιαξε για τα καλά τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από προχθές ο sportdog σάς έχει αποκαλύψει ότι πρόθεση του Τίγρη είναι να προχωρήσει σε μια δυνατή μεταγραφή, προκειμένου να καλύψει την επικοινωνιακή ήττα από την υπόθεση του Κύπριου άσου, αλλά και να ενθουσιάσει τον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, ο ηγέτης της Ένωσης φαίνεται ότι έχει έτοιμη την πρώτη μεγάλη κίνηση, με τον διεθνή Ουκρανό σέντερ φορ, Ρομάν Ζοζούλια, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης δεν τα βρήκε τελικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα, οι δύο πλευρές σχεδόν τα έχουν βρει και φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Βέβαια, ο Ρομάν Ζοζούλια μπορεί να μην είναι το πολύ βαρύ όνομα που θα τρελάνει τους φίλους της ΑΕΚ, ωστόσο πρόκειται για έναν δεδομένα ικανό επιθετικό που έχει πολύ υψηλό κασέ για τα ελληνικά δεδομένα, με τον Τίγρη να ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι για τον φέρει στην Ελλάδα.

Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα πού μπορεί να κλείσει η συμφωνία της Ένωσης με τον Ουκρανό άσο, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ τού πρόσφερε για να τον πείσει να πάει στην Τούμπα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκ. ευρώ!

Μάλιστα, λέγεται ότι ο παίκτης είχε αποδεχθεί τη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά η μεταγραφή χάλασε επειδή η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε επιπλέον πριμ υπογραφής μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν μπορεί να διαφέρει πολύ απ΄ αυτή του ΠΑΟΚ και θα πρόκειται σίγουρα για μια τεράστια οικονομική υπέρβαση του αφεντικού της ΑΕΚ, αν κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, από τη στιγμή που ο μέσος όρος των συμβολαίων της Ένωσης κυμαίνεται ανάμεσα σε 150 και 200 χιλιάδες ευρώ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags