Facebook Pixel Οργή στον ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τέλος από την ομάδα!
| 2016-07-04 11:15:00

Οργή στον ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τέλος από την ομάδα!

Οργή στον ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τέλος από την ομάδα!

Έξαλλοι είναι στο Τριφύλλι με τη συμπεριφορά της πλευράς εξαιρετικά ταλαντούχου παίκτη που αποτελεί ήδη παρελθόν από τους "πράσινους"! Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο!

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες εξαιτίας Έλληνα άσου της ομάδας που αποφάσισε να αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του σε γνωστή ομάδα του εξωτερικού.

Αν και οι Πράσινοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσουν τον παίκτη να παραμείνει στο Τριφύλλι, καταθέτοντας μάλιστα τρεις διαδοχικές προτάσεις, τη μία καλύτερη από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τα πάντα και πλέον θεωρείται ξένο σώμα.

Ο λόγος για τον πολλά υποσχόμενο 18χρονο επιθετικό, Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πήρε την απόφαση να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να πάρει μεταγραφή στο Καμπιονάτο. Ο νεαρός άσος λέγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λάτσιο και πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό τα έχουν κυρίως με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Λάμπρο Χούτο, καθώς θεωρούν ότι αυτός ήταν που πήρε τα μυαλά του 18χρονου φορ και τον έπεισε στην ουσία να την κάνει από την ομάδα που τον ανέδειξε για να συνεχίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο μάνατζερ του παίκτη, άλλωστε, έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις στη συγκεκριμένη αγορά και λέγεται ότι είχε υποσχεθεί στον νεαρό άσο μεγάλη μεταγραφή, προκειμένου, όπως λένε στο Τριφύλλι, να αρνηθεί την πρόταση παραμονής στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι πίστευαν πολύ τον Λάζαρο Λάμπρου, θεωρούσαν πως ήταν ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η πράσινη ακαδημία τα τελευταία χρόνια, αλλά ισχυρίζονται ότι έχασαν τον παίκτη λόγω των χειρισμών του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος φέρεται να έκανε τα πάντα για να πάρει τον παίκτη από το Τριφύλλι.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα επωφεληθεί οικονομικά από τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς όταν ολοκληρωθεί το deal της μεταγραφής του παίκτη στη Λάτσιο, αναμένεται να πάρει περίπου 500.000 ευρώ γα τα τροφεία του 18χρνου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τόσα δίνει και φέρνει τον Λεντέσμα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags