Facebook Pixel Φεύγει κι ο τελευταίος ταλαντούχος Έλληνας του ΠΑΟ
| 2016-07-04 22:45:00

Φεύγει κι ο τελευταίος ταλαντούχος Έλληνας του ΠΑΟ

Φεύγει κι ο τελευταίος ταλαντούχος Έλληνας του ΠΑΟ

Περίπατο θα πάει φέτος η ελληνοποίηση στο «τριφύλλι»! Ποιος άσος, εξαιρετικά εξελίξιμος, φέρνει πρόταση και αποχωρεί, μιας και δεν υπολογίζεται ούτε αυτός από τον Στραματσιόνι; 

Πριν από τρεις σεζόν οι διοικούντες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στην ομάδα, εξήγγειλαν πλάνο ελληνοποίησης του ρόστερ και ανακοίνωσαν ότι το "τριφύλλι" θα επιδιεώξει τη δημιουργία ελληνικού κορμού με ορίζοντα το μέλλον.

Ποια είναι η πραγματικότητα σήμερα; Οι Έλληνες παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον... Ο Καρέλης πωλήθηκε στο Βέλγιο μεσούσης της περσινής σεζόν, οι Λαγός-Καλτσάς δεν έλαβαν καν μέρος στη φετινή προετοιμασία, το μέλλον του Κλωναρίδη είναι στον αέρα και, όπως φαίνεται, έπεται και συνέχεια.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ, ενός παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με την ένταξη του Σουηδού στο ρόστερ, τα αριστερά μπακ γίνονται τρία, καθώς υπάρχουν ακόμα οι Νάνο και Χουχούμης, με αποτέλεσμα κάποιος από τους δυο να πρέπει να αποχωρήσει.

Τελικά, αυτός που θα την "πληρώσει" θα είναι ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- ο νεαρός άσος είναι έτοιμος να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και να φύγει με κανονική μεταγραφή.

Έτσι, ο Χουλτ θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ της νέας σεζόν, ο Νάνο θα παραμείνει ως μπακ-απ και ο Χουχούμης, ένας ακόμα Έλληνας του ρόστερ και εξαιρετικά ταλαντούχος, θα αποχωρήσει, με απόφαση του Ιταλού προπονητή... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οργή στον ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τέλος από την ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags