Facebook Pixel Ανατροπή με Ουάιτ! Επιστρέφει και υπογράφει στον...
| 2016-07-07 11:15:00

Ανατροπή με Ουάιτ! Επιστρέφει και υπογράφει στον...

Ανατροπή με Ουάιτ! Επιστρέφει και υπογράφει στον...

Ο Αμερικανός φόργουορντ πολύ δύσκολα θα ζήσει το όνειρo στο μαγικό κόσμο του NBA και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γυρίζει στην Α1! Για ποια ομάδα, όμως; Αποκάλυψη τώρα!

Η παρουσία του Οκάρο Ουάιτ στο Ορλάντο είναι συμπαθητική, χωρίς τις μεγάλες εμφανίσεις, αλλά με σταθερή απόδοση που τις περισσότερες φορές κυμαίνεται άνω του μετρίου.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν έχουν καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, πόσo μάλλον με τα ελληνικά, με αποτέλεσμα ένας παίκτης των προσόντων του Αμερικανού φόργουορντ, όπως τα θαυμάσαμε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Άρη, να μην είναι εύκολο να βρει χώρο στο γαλαξία αστέρων του NBA.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο 23χρονος άσος δε θα μπορέσει -τουλάχιστον για φέτος- να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στο μαγικό κόσμο. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη και -κατά πάσα πιθανότητα- στην Α1, όπου την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με αποτέλεσμα να αποκτήσει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τον παίκτη αναμένεται να διεκδικήσει πίσω ο Άρης, όπως γράφεται στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η λογική λέει ότι το ξεκάθαρο προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός, με τον οποίο υπάρχει, άλλωστε, προφορική συμφωνία, πολύ πριν γίνει το ταξίδι στην Αμερική.

Θεωρείται πολύ δύσκολο -έως απίθανο- ο Οκάρο Ουάιτ να προτιμήσει τους Κίτρινους από τους πρωταθλητές, με τους οποίους θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο στην Ευρωλίγκα.

Εξάλλου, για έναν παίκτη που θα έχει βαριά ψυχολογία μετά την επιστροφή του από την Αμερική, δε θα είναι η καλύτερη επιλογή να επιστρέψει σε μια ομάδα με περιορισμένους στόχους σε σχέση πάντα με τους Ερυθρόλευκους που κάθε χρόνο στοχεύουν στην κορυφή.

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός έχει δώσει το λόγο του στους πρωταθλητές να τηρήσει τη συμφωνία επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, τον περιμένει όλο αυτό το διάστημα, τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι πρόκετια για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά ως ο ιδανικός "αντι-Πρίντεζης" τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη απόφαση Πεδουλάκη για Φελντέιν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags