Facebook Pixel Μ΄ αυτόν τον παικταρά ο Τίγρης βουλώνει στόματα!
| 2016-07-09 11:30:00

Μ΄ αυτόν τον παικταρά ο Τίγρης βουλώνει στόματα!

Μ΄ αυτόν τον παικταρά ο Τίγρης βουλώνει στόματα!

Μεγάλη γκρίνια επικρατεί στην Ένωση για τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει, ωστόσο ο Μελισσανίδης μπορεί να σταματήσει τη μουρμούρα με μεταγραφάρα! Δεν είναι ο Σκόκο...

Πολλή γκρίνια επικρατεί τελευταία στην ΑΕΚ για τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος στις τάξεις των οπαδών για το κατά πόσο η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική ενόψει της νέας σεζόν.

Οι κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα από την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση είναι ελάχιστες, ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάζεται κάπως δυσαρεστημένος με την κωλυσεργία που παρατηρείται και ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να γίνει τουλάχιστον μία δυνατή κίνηση που θα του ανεβάσει το ηθικό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν προμηθευτεί ελάχιστα διαρκείας, περιμένοντας προφανώς τα επόμενα μεταγραφικά "χτυπήματα" για να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για το νέο πρωτάθλημα.

Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αφουγκράζεται όλη αυτή την κατάσταση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σίγουρα θα προχωρήσει σε 1-2 κινήσεις που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και θα "φτιάξουν" τους οπαδούς, όπως έγινε και πέρυσι με τον Ντιέγκο Μπουανανότε, άσχετα αν τελικά ο Αργεντινός δεν απέδωσε στο γήπεδο τα αναμενόμενα.

Ήδη, έχει κυκλοφορήσει ότι υπάρχει στα υπόψη η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, ένα όνομα που σίγουρα ιντριγκάρει τον κόσμο της Ένωσης, ωστόσο ο Αργεντινός δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται από τον ηγέτη της ομάδας.

Υπάρχουν κι άλλα δυνατά ονόματα που απασχολούν την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση, ενώ μπορεί να προκύψουν προσεχώς ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που να κάνουν "κλικ" στο αφεντικό της ομάδας. Μία τέτοια είναι και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Τζένοα, ψάχνει για ομάδα και θα ήταν θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην καίγεται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο ο διεθνής μέσος είναι πολυσύνθετος χαφ που μπορεί να κάνει αρκετές δουλείες μέσα στο γήπεδο και σίγουρα θα έβρισκε χώρο στην 11άδα της Ένωσης.

Ο ιταλική ομάδα παραχωρεί τον παίκτη και αναζητά σύλλογο που θα μπορούσε να καλύψει, αν όχι όλο, το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του (700.000 ευρώ). Μπορεί για την ΑΕΚ αυτό το ποσό να είναι απαγορευτικό, ωστόσο μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να κάνει την υπέρβαση για τον συγκεκριμένο παίκτη αν αποφασίσει να φωνάξει "παρών" και να "ζεστάνει" την εξέδρα.

Εξάλλου, το συμβόλαιο του Παναγιώτη Ταχτσίδη λήγει το 2017, οπότε θα υπάρχει η δυνατότητα από τον Γενάρη η ΑΕΚ να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για να αποκτηθεί ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Βέβαια, για τον παίκτη φέρεται ενδιαφέρεται και ο Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ΑΕΚ ενδεχομένως να έχει το προβάδισμα από τη στιγμή που ο διεθνής χαφ αναδείχθηκε με τη φανέλας της Ένωσης.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags