Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με Στρακόσια - Καπίνο και ΠΑΟ!
| 2016-07-12 12:00:00

Τρελό παρασκήνιο με Στρακόσια - Καπίνο και ΠΑΟ!

Τρελό παρασκήνιο με Στρακόσια - Καπίνο και ΠΑΟ!

Πώς συνδέεται το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον γιο του Φώτη Στρακόσια, με τον τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων και πρώην των Πράσινων; O Σκύλος έχει το θέμα...

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για τερματοφύλακα και φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον γιο του Φώτη Στρακόσια, του παλαίμαχου γκολκίπερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Θωμά Στρακόσια που ανήκει στη Λάτσιο και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις. Μάλιστα, λέγεται ότι ο νεαρός γκολκίπερ είχε αποτελέσει διακαπή πόθο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, πριν αυτός αποχωρήσει από τον πάγκο της Βέροιας.

Οι Πράσινοι, λοιπόν, βλέπουν πολύ ζεστά τον συγκεκριμένο πορτιέρο, καθώς υπάρχει η άποψη ότι έχει καλύτερα προσόντα τόσο από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο όσο και από τον Νίκο Γιαννακόπουλο που αυτή τη στιγμή βρίσκονται πίσω από τον Λουκ Στιλ.

Πάντως, λίγοι γνωρίζουν ότι ο Θωμάς Στρακόσια είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού και, μάλιστα, είχε "χαλάσει" τότε μία σημαντική πώληση για τους Πράσινους.

Γυρίζουμε το χρόνιο τρία καλοκαίρια πίσω, τον Αύγουστο του 2013, όταν ο Στέφανο Καπίνο αγωνιζόταν ακόμα στον Παναθηναϊκό και είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Λάτσιο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εποχής ανέφερε ότι τόσο ο παίκτης όσο και οι Πράσινοι είχαν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα, η οποία ήταν έτοιμη να πληρώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για τον Έλληνα πορτιέρο.

Ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή λόγω του βέτο που είχε ασκήσει ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, ο Ίγκλι Τάρε, ο οποίος είχε πει στη διοίκηση ότι δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτούν χρήματα για τον Στέφανο Καπίνο, μιας και ο σύλλογος διαθέτει στη δεύτερη ομάδα ένα σπουδαίο ταλέντο, τον Θωμά Στρακόσια. 

Στην ουσία ο Στέφανο Καπίνο δεν μπόρεσε τότε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούσε ο Ίγκλι Τάρε με τον πατέρα του Θωμά Στρακόσια, Φώτη, με τον οποίο εκτός από φίλοι ήταν και επί χρόνια συμπαίκτες στην εθνική Αλβανίας.

Το παρασκήνιο γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε αποκαλύψει εκείνη την εποχή ο SportDog, σε θέμα με τίτλο "Ένας Αλβανός έφαγε τον Καπίνο", το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες με ένα "κλικ" ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags