Facebook Pixel Πάει για τη βόμβα Βεζένκοφ, αλλά έχει και …δεύτερη!
| 2016-07-17 22:30:00

Πάει για τη βόμβα Βεζένκοφ, αλλά έχει και …δεύτερη!

Πάει για τη βόμβα Βεζένκοφ, αλλά έχει και …δεύτερη!

Ιστορική ελληνική ομάδα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βούλγαρος άσος, αλλά αν δεν τα καταφέρει, θα "χτυπήσει" παίκτη από το πάνω ράφι. Ο Σκύλος αποκαλύπτει!

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο, καθώς δημοσιεύματα στην Ισπανία εμφανίζουν ως δεδομένη την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και να τον δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή έκανε πολλούς να ...χαμογελάσουν στην Ελλάδα, καθώς ο νεαρός άσος μπορεί να μην έχει αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα στους Καταλανούς, ωστόσο όσοι τον ξέρουν καλά, είναι σίγουροι πως πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο.

Η ομάδα, λοιπόν, που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, δεν είναι άλλη από τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κάνει εδώ και καιρό κρούση στην πλευρά του παίκτη.

Οι Κίτρινοι θέλουν να φέρουν πίσω τον Βεζένκοφ, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και πιστεύουν πως μπορούν να του δώσουν την …ώθηση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να κάνει το μεγάλο come back στην καριέρα του. 

Ο Άρης θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ωστόσο σε αυτή την προσπάθεια δε θα έχει σύμμαχο τον πατέρα και μάνατζερ του Βεζένκοφ, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή δε βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Επίσης, εμπόδιο σε αυτή τη σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως είναι και η Μπαρτσελόνα, η οποία ζητάει ακατέβατα 500.000 ευρώ, τη στιγμή που οι Κίτρινοι μπορούν να δώσουν το πολύ μέχρι 250.000 ευρώ.

Όλα αυτά έχουν υποχρεώσει τους ανθρώπους του Άρη να κοιτάνε κι άλλες περιπτώσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, ήδη έχουν ξεχωρίσει έναν παίκτη, για τον οποίο θα …φουλάρουν, εάν χαθεί οριστικά ο Βεζένκοφ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δοκιμάζει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν πως είναι μία εφικτή περίπτωση και ότι μπορούν να τον πείσουν να φορέσει τα κίτρινα, αν επιστρέψει στην Ευρώπη, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags