Facebook Pixel "Πολύ το 1,5 εκ. του ΠΑΟΚ, άνετα στον Ολυμπιακό"!
| 2016-07-21 23:00:00

"Πολύ το 1,5 εκ. του ΠΑΟΚ, άνετα στον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
"Πολύ το 1,5 εκ. του ΠΑΟΚ, άνετα στον Ολυμπιακό"!

Ο Παντελής Καπετάνος, που ήταν συμπαίκτης με τον Φερνάντο Βαρέλα, σκιαγραφεί στο SportDog τον αμυντικό που αγοράζει ο Δικέφαλος. «Θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του»!

Ο Παντελής Καπετάνος είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για τον Φερνάντο Βαρέλα που αναμένεται, εκτός απροόπτου, να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. 

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν συμπαίκτης του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι στη Στεάουα Βουκουρεστίου και γνωρίζει άριστα τον χαρακτήρα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Ο Έλληνας άσος σκιαγράφησε το προφίλ του, μέσα και έξω από το γήπεδο, σχολίασε ότι θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, αλλά τόνισε ότι το 1,4 εκ. ευρώ που δίνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του (όπως ενημέρωσε σήμερα ο πρόεδρος της Στεάουα) είναι πολλά λεφτά.

Ακόμα, είπε ότι ο Φερνάντο Βαρέλα θα μπορούσε να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε τι γίνεται και με το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ο πρόεδρος της Στεάουα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την πώληση του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

"Μαζί πήγαμε στη Στεάουα με τον Βαρέλα, στη δεύτερη θητεία μου στην ομάδα. Πρόκειται για έναν ήρεμο ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι του, που ξέρει μπάλα και λειτουργεί πολύ με το μυαλό. Είναι γενικότερα ένας έξυπνος αμυντικός, καλός ψηλά αλλά και με την μπάλα κάτω. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα από στημένες φάσεις".

Μπορεί να γίνει βασικός σε ομάδα με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και με το βάρος της φανέλας του;

"Πιστεύω ότι θα πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Όπως τον έζησα εγώ στη Στεάουα, θεωρώ ότι θα είναι βασικός στον ΠΑΟΚ. Δε μιλάει πολύ, προπονείται καλά και είναι 100% επαγγελματίας. Δε δίνει αφορμές με την παρουσία του και δεν ακούγεται η φωνή του στα αποδυτήρια. Μόνο μέσα στο γήπεδο ακούγεται".

Είναι πολλά χρήματα το 1,4 εκ. ευρώ που θα λάβει η Στεάουα για την πώλησή του, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της;

"Ναι, είναι πολλά αυτά τα λεφτά, αν όντως τα έδωσε ο ΠΑΟΚ για να τον πάρει".

Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ αγοράζουν έναν παίκτη, πάντα ο Τύπος βάζει το ίδιο ερώτημα: "Θα έπαιζε βασικός στον Ολυμπιακό;".

"Έτσι όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, άνετα θα έπαιζε ο Βαρέλα και στον Ολυμπιακό. Αλλά είναι λίγο λόγια του αέρα όλα αυτά, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να παρουσιαστεί σε μία ομάδα ένας ποδοσφαιριστής".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για το δικό σας ποδοσφαιρικό μέλλον. Ισχύει ότι χάλασε η μεταγραφή στην Ντιναμό Βουκουρεστίου λόγω της θητείας στη Στεάουα;

"Ναι, ισχύει ότι έκλεισα με την Ντιναμό, αλλά δεν πήγα τελικά. Δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή, μετά από θητεία στη Στεάουα. Τώρα έχω δύο προτάσεις στα χέρια μου από ελληνικές ομάδες, αλλά ακόμα δεν τα έχουμε βρει με κάποια από τις δύο. Θα δούμε...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags