Facebook Pixel Πάει για δεύτερο (μεγαλύτερο) "μπαμ" από Σοσιεδάδ!
| 2016-07-23 21:45:00

Πάει για δεύτερο (μεγαλύτερο) "μπαμ" από Σοσιεδάδ!

Πάει για δεύτερο (μεγαλύτερο) "μπαμ" από Σοσιεδάδ!

Νέα μεταγραφή από την ισπανική ομάδα, μετά την απόκτηση Ντε Λα Μπέγια, «χτυπάει» ο Ολυμπιακός! Μιλάμε για παίκτη σε διαφορετική θέση και ηχηρότερο όνομα! Ποιος να είναι...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει σε λίγες μέρες τους σημαντικούς αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τρέχει παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς τα χρονικά περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν και η ομάδα δείχνει να "πονάει" σε βασικές θέσεις.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση ανακοινώσουν τις πρώτες κινήσεις τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα γίνει δεδομένα μία κίνηση και για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και ήδη οι πρωταθλητές μελετούν μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Τζόναθας, του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 27χρονος φορ φέρεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα, ενώ είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει την ομάδα και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε πρόσφατα από την ισπανική ομάδα τον Ντε Λα Μπέγια, μετά από υπόδειξη του Βίκτορ, επομένως έχει ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας με το σύλλογο και το deal για τον Βραζιλιάνο άσο θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα.

Πάντως, πρόκειται για μία εξαιρετικά ακριβή περίπτωση, καθώς ο Τζόναθας έχει πολυετές συμβόλαιο με τη Σοσιεδάδ (έως το 2020), ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνάει αυτή τη στιγμή τα 5 εκατ. ευρώ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags