Facebook Pixel Τρελή σφήνα Ολυμπιακού για πρώην φορ του Άρη!
| 2016-07-24 14:15:00

Τρελή σφήνα Ολυμπιακού για πρώην φορ του Άρη!

Τρελή σφήνα Ολυμπιακού για πρώην φορ του Άρη!

Μπορεί από την Ελλάδα να πέρασε και να μην ακούμπησε, αλλά πλέον έχει φτιάξει καλό όνομα σε κορυφαίο πρωτάθλημα! Ποιον επιθετικό φέρεται να διεκδικούν οι Πειραιώτες;

Στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ψάχνουν για σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Έναν επιθετικό με καλό όνομα και εγνωσμένη αξία που θα μπορεί να ξελασπώνει την ομάδα στα δύσκολα.

Κάπως έτσι έρχεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο και η περίπτωση ενός εξαιρετικού στράικερ, που είχε και στο παρελθόν ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Ραούλ Μπομπαντίγια, τον σέντερ φορ της Άουγκσμπουργκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Άρη ως δανεικός το 2011 από την Γκλάντμπαχ, χωρίς, όμως, ιδιαίτερη επιτυχία.

Πάντως, ο Παραγουανός άσος θεωρείται πλέον καλό όνομα στη Γερμανία, έχει γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια και σίγουρα είναι ένας φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή των Ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, για τον 29χρονο φορ ενδιαφέρεται η αγγλική Χαλ, η οποία έχει κάνει επίσημη κρούση στην Άουγκσμπουργκ που ζήτησε αρχικά 7 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φέρεται ότι σφήνα στην υπόθεση έχει μπει ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλοβλέπει την περίπτωση του Ουρουγουανού άσου και θέλει να τον αρπάξει από την αγγλική ομάδα, αν και το ποσό της απόκτησής του είναι αρκετά μεγάλο.

Από την άλλη, πάντως, είναι γνωστό ότι οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν 2-3 δυνατές μεταγραφές, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει στην ομάδα παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της 11άδας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags