Facebook Pixel Έκανε πίσω ο Ολυμπιακός, θα τα "σκάσει" ο Ιβάν;
| 2016-07-31 21:10:00

Έκανε πίσω ο Ολυμπιακός, θα τα "σκάσει" ο Ιβάν;

Έκανε πίσω ο Ολυμπιακός, θα τα "σκάσει" ο Ιβάν;

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μπει «σφήνα» για παίκτη που απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Ποιος είναι, η ομάδα του και η  τιμή του!
 

Για ακόμα μια φορά, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φέρονται να μπλέκουν σε κοινή μεταγραφική υπόθεση για… τα μάτια του ίδιου παίκτη. Αλλωστε, είναι γνωστό πως οι μάνατζερ τείνουν να προτείνουν τους πελάτες τους σε διάφορες ομάδες από την ίδια χώρα και κάτι τέτοιο συμβαίνει κατά κόρον με τους δυο αυτούς συλλόγους. Έτσι κι αλλιώς, οι Πειραιώτες και ο Δικέφαλος θεωρούνται αυτή τη στιγμή οι πιο δυνατοί οικονομικά σύλλογοι της χώρας μας και αυτοί που έχουν την προοπτική να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Ως αποτέλεσμα, οι ατζέντηδες «χτυπούν συχνά την πόρτα» και των δυο όταν πρόκειται για παίκτες που έχουν αρκετό υψηλό κασέ. Αυτός είναι και ο λόγος που διαβάζουμε τόσο συχνά για κοινούς μεταγραφικούς στόχους των δυο ομάδων, κάτι που δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.
Ακόμα μια περίπτωση αποτελεί αυτή του Ραούλ Μπομπαντίγια. Ο Αργεντινός – πολιτογραφημένος Παραγουανός της Άουγκσμπουργκ και πρώην του Άρη μας απασχόλησε έντονα τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας δήλωσης του ατζέντη του για πρόταση ελληνικής ομάδας. Πρόκειται για μία υπόθεση, την οποία σας είχε αποκαλύψει πρώτος ο SportDog, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για τον διεθνή επιθετικό έχει ήδη κάνει κρούση ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα (και) στην Ελλάδα, ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει δείξει και ο ΠΑΟΚ…

Η συγκεκριμένη μεταγραφή πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τους δύο. Άλλωστε, όταν οι Πειραιώτες ρώτησαν για την απόκτησή του, έκαναν πίσω καθώς ο γερμανικός σύλλογος ζήτησε 5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που φάνηκαν υπερβολικά. Προφανώς, ανάλογη θα είναι η τιμή που θα ακούσουν και στον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες της να τον δούμε στην Τούμπα είναι ελάχιστες. Η λογική λέει πως ο Δικέφαλος δύσκολα θα κινηθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη με βάση τις υψηλές απαιτήσεις της Άουγκσμπουργκ, εκτός κι αν ο Ιβάν Σαββίδης αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και αποφασίσει να κάνει την οικονομική υπέρβαση εκεί που οι «ερυθρόλευκοι»… κόλλησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη βόμβα για Ολυμπιακό: «Φεύγω»!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags