Facebook Pixel Σκάει βόμβα με Βεζένκοφ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-08-02 23:00:00

Σκάει βόμβα με Βεζένκοφ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Σκάει βόμβα με Βεζένκοφ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ο Μπαρτζώκας τον έδιωξε από την Μπαρτσελόνα και ο Βούλγαρος είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του στην Α1! Ο sportdog έχει τις τελευταίες εξελίξεις!

Αν και αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε διαμηνύσει στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ότι τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες μέρες και πλέον ο Βούλγαρος άσος είναι φευγάτος από την Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας κόουτς ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του και πως θα ήταν καλύτερο να πάει σε μια ομάδα που θα λογίζεται ως βασικός.

Έτσι, ο νεαρός σμολ φόργουορντ φέρεται, όπως αναφέρουν τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, να συζητάει με μεγάλη ελληνική ομάδα για την επιστροφή του στην Α1.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Άρη, που έχει καταβάλλει πολύ μεγάλες προσπάθειες όλο αυτόν τον καιρό για να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και φαίνεται ότι είναι πια μια ανάσα από το να τα καταφέρει.

Μάλιστα, η "κιτρινη" διοίκηση ετοιμάζεται να κάνει μια τεράστια οικονομική υπέρβαση και να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη για να πετύχει τον δανεισμό του από την "Μπάρτσα". 

Το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή για να κλείσει το deal είναι ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος δε θέλει ο γιος του να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά θα πεισθεί να δώσει το "οκ" για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του παίκτη στον Άρη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags