Facebook Pixel Διώχνει μεγάλη μορφή τού Ολυμπιακού ο Μπέντο!
| 2016-08-09 12:45:00

Διώχνει μεγάλη μορφή τού Ολυμπιακού ο Μπέντο!

Διώχνει μεγάλη μορφή τού Ολυμπιακού ο Μπέντο!

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός "τελείωσε" ήδη τον πρώτο από την ομάδα! Ποιος την κάνει και γιατί; "Κλικ" κι έμαθες... 

Ο Πάουλο Μπέντο θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και τρέχει να οργανώσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μάλιστα, ο 47χρονος τεχνικός έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση να φέρει το δικό του τιμ στου Ρέντη. Κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς όρους που έθεσε στην ΠΑΕ για να συμφωνήσει. Να δουλέψει, δηλαδή, εξ ολοκλήρου με τους δικούς του συνεργάτες.

Ο Πάουλο Μπέντο, λοιπόν, αναμένεται να φέρει στον Ολυμπιακό και τον δικό του προπονητή τερματοφυλάκων. Πρόκειται για τον Ρικάρντο Πέρες, άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών και που θα αναλάβει από εδώ και πέρα να προπονεί τους Στέφανο Καπίνο και Νικόλα Λεάλι.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι αποχωρεί, μετά από πολλά χρόνια, από τον Ολυμπιακό ο Αλέκος Ράντος. Ο παλαίμαχος πορτιέρο έχει υπηρετήσει επί συναπτά έτη το σύλλογο, έχοντας προσφέρει σημαντικό έργο, ωστόσο από τη στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο ζήτησε να φέρει τον δικό του άνθρωπο για το συγκεκριμένο πόστο δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Έτσι, μία μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, αν και δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί κάπως αλλιώς από τη διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτό φοβούνται στον Ολυμπιακό και πήραν Μπέντο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags