Facebook Pixel Τρελό ντόμινο από Νιλμάρ στο Λιμάνι και ...Μιραλάς!
| 2016-08-16 21:30:00

Τρελό ντόμινο από Νιλμάρ στο Λιμάνι και ...Μιραλάς!

Τρελό ντόμινο από Νιλμάρ στο Λιμάνι και ...Μιραλάς!

Φοβερές ανακατατάξεις φέρνει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ ο Βραζιλιάνος παικταράς! Ποιον εντεκαδάτο διώχνει από την ομάδα και τι επιθετικός έρχεται; Διάβασε το "καυτό" ρεπορτάζ!

Ο Βραζιλιάνος Νιλμάρ είναι τελικά ο εκλεκτός για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος φορ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους πρωταθλητές, ωστόσο η άφιξη του έμπειρου άσου αναμένεται να φέρει και πολλές ανακατατάξεις στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Αυτό γιατί ο Νιλμάρ προορίζεται για βασικός σέντερ φορ στο σύστημα του Μπέντο (4-2-3-1), κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Ιντέγιε.

Το πιο πιθανό σενάριο, λοιπόν, αυτή τη στιγμή, δεν είναι ο Νιγηριανός επιθετικός να υπολογίζεται για μπακ απ του Νιλμάρ και να κάθεται στον πάγκο, αλλά να παραχωρηθεί. Στο Λιμάνι, άλλωστε, ελπίζουν ότι οι Κινέζοι θα επιστρέψουν μετά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει τον περασμένο Γενάρη και θα κάνουν νέα πρόταση για τον Ιντέγιε.

Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να βγει η χρονιά με μοναδικό σέντερ φορ τον Νιλμάρ και μία εναλλακτική, τον Πουλίδο. Γι΄ αυτό, όπως ακούγεται στου Ρέντη τις τελευταίες ώρες, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, όχι μεγάλου ονόματος αυτή τη φορά, που θα μπορεί να δώσει έξτρα λύσεις μέσα στη σεζόν.

Αν και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί εξτρέμ που θα μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τον Μιραλάς, επομένως να είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την αιχμή της γραμμή κρούσης. Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Τελειωμένος» για ΠΑΟΚ, μία ανάσα από Ολυμπιακό! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags