Facebook Pixel Τους τρέλανε όλους ο Μαρινάκης! Τα έσκασε για τον...
| 2016-08-23 11:00:00

Τους τρέλανε όλους ο Μαρινάκης! Τα έσκασε για τον...

Τους τρέλανε όλους ο Μαρινάκης! Τα έσκασε για τον...

Απίστευτη κίνηση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για να φέρει τον επιθετικό με το βαρύ όνομα στον Πειραιά! Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έχει η στήλη SportDog Penalty στο Twitter!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει απ΄ ότι φαίνεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακό με κάθε κόστος, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ.

Το αφεντικό του Ολυμπιακού προχωράει σε γενναίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, με την αποχώρηση παικτών που έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω και την άφιξη ποδοσφαιριστών που δείχνουν ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο.

Μία απ΄ αυτές τις περιπτώσεις είναι δεδομένα και ο Βραζιλιάνος Νιλμάρ, ο οποίος αν και έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τους πρωταθλητές, η μεταγραφή του έχει κολλήσει λόγω των χρημάτων που διεκδικεί ο παίκτης από την ομάδα του, την Αλ Νασρ.

Ο διεθνής άσος προσπαθεί να πάρει τα δεδουλευμένα του, για να αποχωρήσει και να ενεργοποιήσει το deal με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Άραβες δεν του δίνουν όλο το ποσό που του οφείλεται αλλά ένα μέρος.

Επειδή, λοιπόν, ο χρόνος περνάει για τους Ερυθρόλευκους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να... διευκολύνει την υπόθεση και να πληρώσει ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει η στήλη SportDog Penalty, το υπόλοιπο μέρος των οφειλών της αραβικής ομάδας προς τον παίκτη!

Μία κίνηση από το αφεντικό της ομάδας που προκάλεσε την εντύπωση ακόμα και των άμεσων συνεργατών του, καθώς πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να αποκτηθεί χωρίς κανένα κόστος (πέραν από το συμβόλαιο του παίκτη).

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλοντας να τελειώσει άμεσα το deal και να αποκτήσει τον επιθετικό που έχει ζητήσει διακαώς ο προπονητής, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το ακριβές ποσό που δίνει ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νιλμάρ δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο από τη στιγμή που οι οφειλές προς τον παίκτη αγγίζουν, κατά κάποια δημοσιεύματα, τα 2 εκ. ευρώ, γίνεται αντιληπτό ότι μόνο αμελητέα δεν μπορεί να είναι η προσφορά του για την αποδέσμευση του Βραζιλιάνου. 

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχωρεί και το ιδιωτικό του αεροπλάνο, προκειμένου ο παίκτης να φτάσει στην Ελλάδα μόλις τελειώσει και τυπικά το deal!

Οπωσδήποτε μιλάμε για φοβερές κινήσεις που δείχνουν πόσο πολύ το αφεντικό του Ολυμπιακού πιστεύει αυτή τη μεταγραφή, με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα για φέρει τον Βραζιλιάνο σταρ στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags