Facebook Pixel "Παίρνει σαΐτα στην άμυνα, "Μιραλάς" στην επίθεση"!
| 2016-08-23 23:00:00

"Παίρνει σαΐτα στην άμυνα, "Μιραλάς" στην επίθεση"!

του Γιώργου Κτενά
"Παίρνει σαΐτα στην άμυνα, "Μιραλάς" στην επίθεση"!

Εξαιρετικές μεταγραφές έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός, όπως ανέλυσε ο δημοσιογράφος της Α΄ Bola, Μιγκέλ Κορέια, στον sportdog. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Ιλόρι και Καρσελά;

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Τιάγκο Ιλόρι και Μεχντί Καρσελά ο Μιγκέλ Κορέια, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον sportdog για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος της πορτογαλικής εφημερίδας A΄ Bola, αναφέρθηκε αναλυτικά στα στοιχεία που κάνουν τους δύο ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν και τι μπορούν να δώσουν στους πρωταθλητές, αν τελικά έρθουν στην Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στην τιμή που ακούστηκε ότι μπορεί να στοιχίσει στον Ολυμπιακό ο Ιλόρι και χαρακτήρισε παίκτη τύπου Μιραλάς τον Καρσελά, καθώς παίζει τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά και πατάει περιοχή.

Στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού υπάρχει έντονα το όνομα του Ιλόρι, που ανήκει στη Λίβερπουλ. Τι παραπάνω ακούγεται στην Πορτογαλία;

"Η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε διακοπές και δεν έχω την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Αλλά ο Ιλόρι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που καλείται πάντα στους μικρούς της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Είναι πολύ καλός στον αέρα και πολύ γρήγορος στα πόδια, σάιτα. Πάντα είναι μέσα σε εκείνους που ξεχωρίζουν όταν παίζει με την εθνική ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως στη Λίβερπουλ δεν έχει παίξει πολύ".

Δημοσίευμα από Αγγλία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει μέχρι 6 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει (άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν δανεισμό). Είναι πολλά αυτά τα χρήματα για την αξία του;

"Όχι, δεν είναι πολλά λεφτά αν τα δώσει ο Ολυμπιακός και δεν τον αποκτήσει, τελικά, με τη μορφή δανεισμού. Ο Ιλόρι έχει πολύ καλό όνομα στην Πορτογαλία και είναι λογικό η τιμή του να βρίσκεται σε αυτά τα επίπεδα. Είναι παίκτης που έχει διακριθεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας".

Ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Τύπο, υπάρχει και για τον Καρσελά της Μπενφίκα. Τι μπορούμε να πούμε για τον Μαροκινό;

"Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Παίζει ως εξτρέμ, είναι γρήγορος και έχει πολύ καλή ντρίπλα. Είναι ποδοσφαιριστής που δίνει πολλές μπαλιές στους επιθετικούς, τους τροφοδοτεί με πάσες για να πετύχουν γκολ. Ο ίδιος, βέβαια, δε βάζει πολλά γκολ, αλλά είναι παίκτης που δε φοβάται. Πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, πηγαίνει πάνω στους αμυντικούς".

Σε σχέση με τον Πάρντο και τον Σεμπά, που βρίσκονται τώρα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Ο Καρσελά είναι παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στη δεξιά πτέρυγα όσο και στην αριστερή. Είναι παίκτης που θυμίζει τον Μιραλάς, γιατί όπως είπα πατάει στην περιοχή. Πολύ καλός παίκτης και αν φύγει από την Μπενφίκα, θα είναι γιατί υπάρχουν πολλοί εξτρέμ στο ρόστερ της. Ο Σεμπά για παράδειγμα είναι διαφορετικού τύπου παίκτης. Πηγαίνει στη γραμμή, ενώ ο Καρσελά μπαίνει στην περιοχή". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τους τρέλανε όλους ο Μαρινάκης! Τα έσκασε για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags