Facebook Pixel Έρχεται απρόσμενη πώληση βασικού στο Λιμάνι;
| 2016-08-26 00:15:00

Έρχεται απρόσμενη πώληση βασικού στο Λιμάνι;

Έρχεται απρόσμενη πώληση βασικού στο Λιμάνι;

Έντονες φήμες ότι σκάει πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για ποδοσφαιριστή που δε βγαίνει με τίποτα από την 11άδα! Ο sportdog αποκαλύπτει...

Η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ φέρνει …ηρεμία και μεταγραφές στον Ολυμπιακό, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για τις αφίξεις ποδοσφαιριστών που έρχονται ώστε να δυναμώσουν σημαντικά τους Πειριαώτες σε όλες τις γραμμές.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τόσο στη μανατζερική όσο και στη δημοσιογραφική πιάτσα, άπαντες θεωρούν κλεισμένες τις συμφωνίες των Καρντόσο, Νιλμάρ και Ιλόρι, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι αυτές οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Εκτός, όμως, από ενισχύσεις, στον Ολυμπιακό θα υπάρξουν σίγουρα και αποχωρήσεις, καθώς παράλληλα με τις απαραίτητες προσθήκες, προχωράει και το πλάνο για την… αποδόμηση της περσινής ομάδας, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι στο ρόστερ, τη νέα σεζόν δε θα βρίσκονται στο Λιμάνι.

Οι Ντα Κόστα και Πουλίδο αναμένεται να ακολουθήσουν τους Κασάμι και Μαζουακού, ωστόσο, όπως μάθαμε, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια πώληση-έκπληξη.

Πρόκειται για μία πληροφορία που προέρχεται από την πιάτσα των agents και αφορά δύο βασικότατους παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό, πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, να σκάσει στο Λιμάνι προσφορά 10-12 εκατομμυρίων ευρώ είτε για τον Μιλιβόγεβιτς είτε για τον Φορτούνη. Τα λεφτά είναι, βέβαια, πάρα πολλά και κανείς δεν μπορεί να πει "όχι" χωρίς να το σκεφτεί.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή, οι Πειραιώτες φαντάζει απίθανο να απαντήσουν θετικά σε μία τέτοια πρόταση για τον Φορτούνη, αφού θεωρείται ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μιλιβόγεβιτς.

Άλλωστε, εδώ και καιρό υπάρχει η αίσθηση στου Ρέντη, πως αν έρθει μία τόσο μεγάλη προσφορά για τον Σέρβο άσο, μπορούν να τον δώσουν και να αποκτήσουν για αντικατάσταση του ένα παίκτη ανάλογης αξίας με λιγότερα χρήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έσκασε τρελό deal στον Ολυμπιακό! 6 μύρια για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags