Facebook Pixel Βόμβα τού ΠΑΟΚ με αυτόν που έκοψε ο Μπέντο;
| 2016-09-02 14:15:00

Βόμβα τού ΠΑΟΚ με αυτόν που έκοψε ο Μπέντο;

Βόμβα τού ΠΑΟΚ με αυτόν που έκοψε ο Μπέντο;

Οι μεταγραφές τελείωσαν, αλλά στην Τούμπα παίζει να κάνουν μία κίνηση που θα προκαλέσει ντόρο στη Σούπερ Λιγκ! Ποιον παίκτη με καλό όνομα έβαλαν στο μάτι;

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει λήξει, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ψάχνονται ακόμα για ενίσχυση, καθώς υπάρχει δικαίωμα απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Δικέφαλος αναζητά παίκτη για τη γραμμή κρούσης και στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά δυνατά ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μέσα σε αυτά, λοιπόν, βρίσκεται κι ένας επιθετικός που απασχόλησε πρόσφατα τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έπιασε λιμάνι επειδή κόπηκε από τον Μπέντο.

Ο λόγος για τον Κουράνι, τον Γερμανό φορ με την πλούσια καριέρα, που θα μπορούσε άνετα να είχε αποκτηθεί από τους Ερυθρόλευκους, αν ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έβαζε φρένο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πλέον, το όνομα του πολύπειρου επιθετικού παίζει δυνατά για τον Δικέφαλο, καθώς υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ένα φορ με παραστάσεις, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Μπορεί στον Μπέντο ο Κουράνι να μην έκανε και να προτίμησε τον Καρντόσο, ωστόσο στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχουν διαφορετική άποψη και κοιτάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον φέρουν στην Τούμπα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρχει άμεσα εξέλιξη, θετική ή αρνητική, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς από τη μία ο χρόνος πιέζει για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και από την άλλη υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες που διεκδικούν τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρελάνς από Σαββίδη! Παίρνει κανάλι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags