Facebook Pixel Τρελαμένοι με "Τζόλε" στο Λιμάνι! Δείτε τι τους έκανε!
| 2016-09-04 14:00:00

Τρελαμένοι με "Τζόλε" στο Λιμάνι! Δείτε τι τους έκανε!

Τρελαμένοι με "Τζόλε" στο Λιμάνι! Δείτε τι τους έκανε!

Αρπαγμένοι είναι στον Ολυμπιακό με το παλιό αστέρι τής ομάδας! Γιατί τα έχουν πάρει μαζί του; Ποιον παίκτη κινδυνεύουν να χάσουν και γιατί; Χοντρό παρασκήνιο μόνο στο sportdog!

Τρελαμένοι είναι στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Μπορεί να πρόκειται για μία από τις μεγάλες δόξες τού συλλόγου, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δε θέλουν να βλέπουν μπροστά τους τον παλαίμαχο άσο κι έχουν αρκετά σοβαρούς λόγους που είναι αρπαγμένοι μαζί του.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο "Τζόλε" ακολουθεί τα τελευταία χρόνια καριέρα μάνατζερ. Ανάμεσα στους πελάτες του, λοιπόν, είναι και ο νεαρός άσος τού Ολυμπιακού, Πραξιτέλης Βούρος.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, ο πολλά υποσχόμενος παίκτης έχει "εξαφανιστεί" από τα τελευταία ματς τού Ολυμπιακού κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Αν και στην προετοιμασία φαινόταν ότι ο ελπιδοφόρος αμυντικός θα έπαιρνε ευκαιρίες τη φετινή σεζόν, ξαφνικά δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο.

Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι όλα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι στη ρεβάνς με την Αρούκα, θα αγωνιζόταν βασικός στο δεξί άκρο της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής, μιας και απουσίαζε ο τιμωρημένος Ντιόγκο Φιγκέιρας, ωστόσο προτιμήθηκε τελικά, προς έκπληξη όλων, ο ...στόπερ Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Πραξιτέλης Βούρος δεν αγωνίστηκε ούτε στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό και υπάρχει εξήγηση για τον ξαφνικό παραγκωνισμό του. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και στις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο "Τζόλε" ζήτησε το ...αστρονομικό ποσό των 150.000 ευρώ το χρόνο για τον παίκτη, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ανθρώπους των πρωταθλητών, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 21 ετών που δεν έχει καθιερωθεί καν στην 11άδα της ομάδας. 

Προφανώς, οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν ότι δεν υπάρχει διάθεση από τον μάνατζερ του παίκτη να τα βρουν και πως με τις απαιτήσεις του σπρώχνει τον ταλαντούχο μπακ εκτός ομάδας. Εξάλλου, σε λίγους μήνες, τον προσεχή Γενάρη, ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να συμφωνήσει σε όποιο σύλλογο θέλει.

Παράλληλα, στο Λιμάνι είναι έξαλλοι με τον παλαίμαχο άσο, καθώς τελευταία έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο "Τζόλε" πέρασε, μάλιστα, πρόσφατα (για άλλη δουλειά) από τα γραφεία της Ένωσης, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Πειραιά.

Βλέπετε, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό και στο Λιμάνι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία "σαμποτάρει" την ανανέωση με τον έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη της ομάδας και από την άλλη πάει και μιλάει φανερά με έναν μεγάλο αντίπαλο και ανταγωνιστή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός είναι ο πιο γυμνασμένος παίκτης τού Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags