Facebook Pixel Μία ανάσα από Ολυμπιακό κορυφαίο αμυντικό χαφ!
| 2016-09-04 23:00:00

Μία ανάσα από Ολυμπιακό κορυφαίο αμυντικό χαφ!

Μία ανάσα από Ολυμπιακό κορυφαίο αμυντικό χαφ!

Μέχρι και στoν Πειραιά ήρθε ο μάνατζέρ του και συζήτησε με τους πρωταθλητές πιθανή συνεργασία! Γιατί, όμως, δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές; Ποιος άσος προτιμήθηκε τελικά;

Πολύ δύσκολα θα ξεχάσουν οι άνθρωποι τού Ολυμπιακού την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, καθώς ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και τα λάθη στον προγραμματισμό, τους υποχρέωσαν να τρέχουν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για να κλείσουν παίκτες, που θα λογίζονται ως βασικοί στο νέο ρόστερ του Πάουλο Μπέντο.

Έτσι, λοιπόν, μέσα σε λίγα 24ωρα οι Πειραιώτες συζήτησαν και έκαναν προτάσεις σε πάρα πολλούς παίκτες και μάνατζερ, καθώς κυνήγησαν ταυτόχρονα αρκετές και διαφορετικές υποθέσεις.

Μία εξ αυτών αφορούσε και έναν πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, που προοριζόταν για ηγέτης στη μεσαία γραμμή, ωστόσο η περίπτωσή του τελικά δεν προχώρησε, όχι όμως επειδή ο ίδιος δεν ψήθηκε για την Ελλάδα, αλλά επειδή οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να τον κόψουν.

Ο λόγος για τον Ματιέ Φλαμινί, έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο μάνατζέρ του βρέθηκε στη χώρα μας και συζήτησε με τους Πειραιώτες το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με τον πελάτη του.

Η καριέρα τού Φλαμινί, βέβαια, δε χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με σχεδόν 400 εμφανίσεις στο τοπ επίπεδο. Έχει παίξει σε Μαρσέιγ, Μίλαν και Άρσεναλ (δύο θητείες), ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στους Λονδρέζους, με τους οποίους πέρσι είχε 16 εμφανίσεις (14 ως βασικός) στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό όμως, αφού συζήτησαν μαζί του και με τον ατζέντη του, αποφάσισαν τελικά να τον απορρίψουν. Οι άνθρωποι τής ομάδας, σε συνεννόηση με τον Πάουλο Μπέντο, έκριναν πως ο 32χρονος Γάλλος άσος δεν είναι τελικά αυτός που ψάχνουν, ενώ και τα λεφτά που ζητούσε ήταν απογορευτικά για την ηλικία του.

Έτσι, λοιπόν, στράφηκαν στην περίπτωση του Αλεξί Ρομάο, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και έκλεισαν πολύ γρήγορα έναν παίκτη από τον οποίο περιμένουν να πάρουν βοήθειες τόσο στο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα, ως στόπερ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags