Facebook Pixel Τοπ κλας αμυντικός στον Ολυμπιακό για αντι-Μποτία!
| 2016-09-08 11:00:00

Τοπ κλας αμυντικός στον Ολυμπιακό για αντι-Μποτία!

Τοπ κλας αμυντικός στον Ολυμπιακό για αντι-Μποτία!

Βόμβα πήγαν να ρίξουν οι Πειραιώτες, για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής! Κλεισμένο τον είχαν τον παικταρά, αλλά το deal χάλασε γιατί δεν αποχώρησε ο Ισπανός! Διάβασε το όνομα!

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον απομένουν μονάχα λίγες ημέρες για το παράθυρο απόκτησης ελεύθερων παικτών.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει ότι το ρόστερ έκλεισε και πως δεν ενδιαφέρονται να εντάξουν άλλον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους.

Ένα από τα ερυθρόλευκα σήριαλ τής φετινής μεταγραφικής περιόδου ήταν η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή τής ομάδας. Αρχικά ο Ντα Κόστα και στην πορεία οι Μποτία-Σιόβας έφτασαν κοντά στην πώληση σε ξένους συλλόγους, αλλά εν τέλει έμειναν και οι τρεις.

Η μόνη προσθήκη, όσον αφορά τους στόπερ, ήταν ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τον αντι-Σιόβα, μιας και ο Έλληνας στόπερ δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πάουλο Μπέντο.

Τι θα είχε γίνει, όμως, αν αποχωρούσε ο Μποτία, όπως προέβλεπε το αρχικό πλάνο; Τότε οι πρωταθλητές θα κινούνταν για ακόμα μία μεταγραφή αμυντικού και μάλιστα θα ήταν επιλογή από το... πάνω ράφι.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονταν πολύ κοντά στον Αλβάρο Αρμπελόα. ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 7 χρόνια και κατέληξε στη Γουέστ Χαμ.

Η είδηση προκύπτει από τα λεγόμενα του ίδιου του έμπειρου αμυντικού σε γνωστό ατζέντη που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Ο διεθνής Ισπανός παραδέχθηκε ότι αρχικά περίμενε τη Μίλαν, αλλά όταν η μεταγραφή του στον ιταλικό σύλλογο ναυάγησε, είχε να διαλέξει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η ελληνική ομάδα επιθυμούσε πρώτα να πουλήσει έναν αμυντικό της (τον Μποτία) και στη συνέχεια να κλείσει τη συμφωνία με εκείνον.

Τελικά, το deal χάλασε με την παραμονή του Ισπανού στόπερ και ο Αρμπελόα δεν πήρε ποτέ το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Ο πρώην άσος της "βασίλισσας" προοριζόταν κατά βάση από τους "ερυθρολεύκους" για δεξί στόπερ, ωστόσο θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις και στα δύο άκρα της οπισθοφυλακής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags