Facebook Pixel Μια ανάσα από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Ντιόγκο!
| 2016-09-09 10:15:00

Μια ανάσα από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Ντιόγκο!

Μια ανάσα από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Ντιόγκο!

Όχι, παιδιά, δεν κάνουμε πλάκα. Η πληροφορία είναι καρατσεκαρισμένη ότι ο μεγάλος Βραζιλιάνος φορ τα είχε βρει με top σύλλογο. Yπήρχε συμφωνία μέχρι χθες τη νύχτα...

Κι όμως, υπάρχει μεγάλη ελληνική ομάδα που συμφώνησε με τον Ντιόγκο! Ναι, τον πρώην επιθετικό τού Ολυμπιακού που με τις μαγικές του (λέμε τώρα) ενέργειες στο Καραϊσκάκη είχε προσελκύσει μέχρι και το ενδιαφέρον της Τσέλσι, σύμφωνα με τα δημοσίευματα εκείνης τής εποχής.

Μιλάμε για το μακρινό 2008, βέβαια, γιατί από εκείνη τη χρονιά και μετά ο Βραζιλιάνος επιθετικός άρχισε να εξαφανίζεται από το ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο Ντιόγκο, λοιπόν, έφτασε στην κυριολεξία μια ανάσα από το ξανάρθει στα μέρη μας, καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε λόγω ...Τζιμπούρ! Ο Καρυπίδης τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος αποτελούσε την πρώτη εναλλακτική για τον Τρομοκράτη.

Αν ο Αλγερινός δεν τα έβρισκε χθες το βράδυ με τη διοίκηση τού Άρη στο οικονομικό, τότε ο Ντιόγκο θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη και θα ερχόταν να υπογράψει στους Κίτρινους. Τώρα, αν τελικά ο Άρης έπραξε σωστά και προτίμησε τον Τζιμπούρ από τον Ντιόγκο θα φανεί στο γήπεδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τοπ κλας αμυντικός στον Ολυμπιακό για αντι-Μποτία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags