Facebook Pixel Έκλεισε παίκτη - τρελή έκπληξη ο ΠΑΟΚ από Ελλάδα!
| 2016-09-12 13:00:00

Έκλεισε παίκτη - τρελή έκπληξη ο ΠΑΟΚ από Ελλάδα!

Έκλεισε παίκτη - τρελή έκπληξη ο ΠΑΟΚ από Ελλάδα!

Ο Ίβιτς έχει βρει από τη Σούπερ Λιγκ τον διάδοχο του τελειωμένου Τζιόλη! Δε φαντάζεστε ποιον παίκτη έχει ζητήσει και θα πάρει ο Δικεφάλος, αν φύγει ο Έλληνας μέσος το Γενάρη!

Ο Βλάνταν Ίβιτς θεωρεί τελειωμένο τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Δεν πρόκειται να του δώσει άλλη ευκαιρία μέσα στη σεζόν, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση.

Όπως σας αποκάλυψε, άλλωστε, ο SportDog με χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, ο τεχνικός τού ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τον Έλληνα μέσο και μάλιστα είχε βρει τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που αποχωρούσε το καλοκαίρι από την ομάδα.

Σήμερα, λοιπόν, είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε και το όνομα τού παίκτη που ο Σέρβος τεχνικός προορίζει για διάδοχο τού Αλέξανδρου Τζιόλη.

Πρόκειται για τον Όγκνιεν Γκνιάτιτς, τον 24χρονο Βόσνιο μέσο τού Πλατανιά! Ο συγκεκριμένος χαφ αποτελεί θερμή εισήγηση τού κόουτς τού Δικεφάλου και μάλιστα οι πληροφορίες τού Σκύλου αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις τού ΠΑΟΚ με την κρητική ομάδα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία τον Γενάρη, αν και εφόσον αποχωρήσει αυτή τη φορά ο Έλληνας μέσος.

Στην ουσία ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν αυτός που χάλασε τη μεταγραφή τού Όγκνιεν Γκνιάτιτς στην Τούμπα, από τη στιγμή που δε βρήκε ομάδα και αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ, αν και ήξερε ότι ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας χαφ θα αποχωρήσει τον Γενάρη και θα ανοίξει το δρόμο για την έλευση του Βόσνιου, ο οποίος γενικά έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στον Πλατανιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags