Facebook Pixel "Αυτό έγινε με Αναστασιάδη-Ντεγκρά στ' αποδυτήρια"
| 2016-09-13 11:45:00

"Αυτό έγινε με Αναστασιάδη-Ντεγκρά στ' αποδυτήρια"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό έγινε με Αναστασιάδη-Ντεγκρά στ' αποδυτήρια"

Αποκαλυπτικός και καυστικός ο Αλέξης Κούγιας στο SportDog για τον Αργεντινό πορτιέρο! Τι φοβερό είπε ο προπονητής στον γκολκίπερ μετά το ματς; "Εγώ τα 'λεγα, έχουμε καλύτερους"!

Την αποκάλυψη των όσων είπε στον Ματίας Ντεγκρά ο Άγγελος Αναστασιάδης στα αποδυτήρια, μετά από την επεισοδιακή ισοπαλία τής Λάρισας με τον Ηρακλή (2-2), έκανε στο SportDog ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για αντιεπαγγελματική αγωνιστική συμπεριφορά τού παίκτη και κυνισμό μετά τη λήξη του αγώνα, αναφέρθηκε στο περιστατικό στη φυσούνα, αλλά και στους δύο άλλους τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΛ και είναι καλύτεροι από τον Ματίας Ντεγκρά.

"Ο άνθρωπος ήταν κυνικός τελείως, λειτουργούσε σα να μην συνέβη τίποτα. Τελείωσε η παρουσία τού Ντεγκρά στη Λάρισα, ήταν αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του. Όποιος ξέρει τι συμβαίνει, καταλαβαίνει... Δε χρειάζεται να πως κάτι περισσότερο εγώ", ήταν το πρώτο σχόλιο τού Αλέξη Κούγια στο SportDog.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια τής ομάδας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα στον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Αργεντινό τερματοφύλακα: "Η απόφαση να τελειώσει ο Ντεγκρά από την ομάδα, ήταν τόσο δική μου όσο και του κυρίου Αναστασιάδη. Ο προπονητής τον τελείωσε στα αποδυτήρια, του είπε: «Με έμενα στην ομάδα δεν πρόκειται να παίξεις ξανά. Θα σε είχα αλλαξει από το ημίχρονο, δεν έκανες τίποτα από αυτά που σου είπα, δεν έκανες τίποτα για να βοηθήσεις στην ανάπτυξη της ομάδας». Δυστυχώς όμως είχε τραυματιστεί και ο Ναβάρο και δεν γινόταν να γίνει κι άλλη αλλαγή εκείνη τη στιγμή".

Για το πώς θα πορευτεί, αγωνιστικά, από εδώ και στο εξής η Λάρισα, ο Αλέξης Κούγας μάς είπε: "Από το καλοκαίρι υπήρχε διάσταση απόψεων για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς προσωπικά θεωρούσα ότι είναι καλύτεροι τού Ντεγκρά και οι δύο άλλοι τερματοφύλακες που έχουμε. Ο κύριος Αναστασιάδης, όμως, προτίμησε τον Ντεγκρά, γιατί ο Καβουσάκης είχε λίγες παρουσίες στη Σούπερ Λιγκ και ο Ξενοδόχοφ καμία. Προσωπικά για τον Ξενοδόχοφ έχω την άποψη ότι τόσο καλός, που μπορεί να αγωνιστεί και στην Εθνική Ελλάδας".

Τέλος, για το επεισόδιο που έγινε στη φυσούνα με τον Ντεγκρά και τις σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ανέφερε: "Απλώς μεγαλοποιήθηκε το θέμα. Είναι σημαντικό να σημειώσω ότι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά θα το πάρουμε αλλού. Επίσης θα πω δύο λόγια για την παρουσία του κόσμου, καθώς σε μία μέρα που ήταν εργάσιμη και με απευθείας μετάδοση του ματς, είχαμε 7 χιλ. οπαδούς στο γήπεδο. Αυτό ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα. Επίσης, με ενθουσίασε η παρουσία των οργανωμένων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags