Facebook Pixel Ανέλπιστη ...τρελή πώληση Έλληνα στον Ολυμπιακό!
| 2016-09-14 10:30:00

Ανέλπιστη ...τρελή πώληση Έλληνα στον Ολυμπιακό!

Ανέλπιστη ...τρελή πώληση Έλληνα στον Ολυμπιακό!

Ακόμα ένα απίθανο super deal ψήνεται στο Λιμάνι! Ποιον άσο, που έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, αναμένεται να ...μοσχοπουλήσει σε γαλλική ομάδα; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη, να πετύχει μερικά εξαιρετικά deals στο μεταγραφικό παζάρι είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα σε αυτόν τον τομέα και εκμεταλλευόμενοι τις διασυνδέσεις τους στο χώρο των agents, μπορούν να διαπραγματευτούν όπως οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Βέβαια, κάποιες φορές η ομάδα τού Πειραιά δείχνει να έχει το ...κοκαλάκι τής νυχτερίδας και να καταφέρει να πουλάει ακριβά ακόμα και ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στην ομάδα, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο.

Αυτό αναμένεται, λοιπόν, να συμβεί και με τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τους πρωταθλητές στη πορτογαλική Φεϊρένσε, τα πάει περίφημα στην αρχή της σεζόν (3 γκολ) και έχει ήδη προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων.

Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε δύο γκολ (βίντεο παρακάτω) στη νίκη τής ομάδας του, επί της Τοντέλα, με 2-1, για την τέταρτη αγωνιστική τού πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο φορ τού Ολυμπιακού έβγαλε μάτια με την απόδοσή του και σίγουρα ενθουσίασε τους "κατασκόπους" των Ναντ και Μαρσέιγ που βρέθηκαν στο γήπεδο αποκλειστικά για τον ίδιο.

Αν, επομένως, ο παίκτης συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, είναι πολύ πιθανό να σκάσει ακόμα και τον Γενάρη πρόταση για την αγορά του από τη Γαλλία. Και, όπως καταλαβαίνετε, θα πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags