Facebook Pixel «Από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα πήρε ο ΠΑΟ»!
| 2016-09-14 15:15:00

«Από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα πήρε ο ΠΑΟ»!

του Γιώργου Κτενά
«Από τα καλύτερα μπακ στην Ελλάδα πήρε ο ΠΑΟ»!

Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός τού Πλατανιά, Δημήτρης Μαθιουλάκης, αποθεώνει το τελευταίο "πράσινo" απόκτημα. "Ταιριάζει με τον Μολέδο", λέει για τον Γιάγια Μπανανά!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο SportDog, για τους Γιάγια Μπανανά και Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Επί 18 χρόνια γενικός αρχηγός τού Πλατανιά (το καλοκαίρι αποχώρησε από τον κρητικό σύλλογο), γνωρίζει άριστα τους δύο ποδοσφαιριστές που ο μεν ένας έχει πάρει ήδη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ο δε άλλος βρέθηκε σήμερα στο ρεπορτάζ των "πράσινων" ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Διαβάστε τι είπε για την αξία του Μπανανά και το αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο τού Παναθηναϊκού, αλλά και τα αποθεωτικά σχόλια για τον Κουλιμπαλί, που τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους μπακ στην Ελλάδα.

Το σημερινό ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού έχει το όνομα τού Μπανανά. Ποια είναι η άποψή σας για τον Καμερουνέζο αμυντικό;

"Είναι ένας πολύ καλός στόπερ, που ξέρει μπάλα. Καλό παιδί, χαμηλών τόνων και πολύ εργατικός στην προπόνηση. Επαγγελματίας 100%. Τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ταχύτητά του και πως είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι".

Μπορεί να σταθεί στο επίπεδο τού Παναθηναϊκού;

"Φυσικά μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, γιατί όπως σας είπα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι και μικρός σε ηλικία. Νομίζω με τον Μολέδο στο πλάι του, από τους στόπερ που έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ, θα ταίριαζε στην 11άδα".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη μεταγραφή του Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό;

"Και ο Κουλιμπαλί και ο Μπανανά είναι καλά παιδιά και επαγγελματίες. Άξιζαν κάτι περισσότερο και για αυτό ήρθαν στον Πλατανιά: Με την προοπτική να παίξουν κάποια στιγμή σε μεγαλύτερο κλαμπ. Ο Κουλιμπαλί ήταν δεδομένο ότι θα έκανε μεταγραφή, είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Είναι και διεθνής με το Μάλι. Κατά την άποψή μου είναι ένας από τους καλύτερους μπακ στην Ελλάδα".

Δεν αποκλείεται να τον δούμε βασικό στο παιχνίδι εναντίον του Άγιαξ. Μπορεί να σταθεί, στο πρώτου ματς, σε αυτό το επίπεδο;

"Πιστεύω ότι μπορεί, γιατί είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και έχει και το γκολ. Θεωρώ ότι ο Κουλιμπαλί είναι πιο γρήγορος από τον Μέστο, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι αυτός που θα κρίνει σε ποιον θα δίνει τη φανέλα του βασικού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags