Facebook Pixel Μπακάρα από Μαϊστόροβιτς, αλλά πήραν τον ...Βέμερ!
| 2016-09-14 21:00:00

Μπακάρα από Μαϊστόροβιτς, αλλά πήραν τον ...Βέμερ!

Μπακάρα από Μαϊστόροβιτς, αλλά πήραν τον ...Βέμερ!

Απίστευτη αστοχία από τους "πράσινους", που εάν είχαν ακούσει τον τεχνικό διευθυντή τής «Ενωσης», θα είχαν τώρα παικταρά για τη δεξιά πλευρά! Ποιος είναι, πού παίζει, πόσο κάνει;

Επιλογή διάνα φαίνεται πως έχει κάνει ο Δικέφαλος με την επιλογή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο πόστο τού τεχνικού διευθυντή. Κι αυτό γιατί ο Σουηδός έχει ένα πολύ σημαντικό προσόν για τη θέση του, το οποίο, όπως λένε στην πιάτσα, είναι ότι "κόβει" το μάτι του. 

Παράλληλα, έχει γεμάτη από επαφές ατζέντα, κυρίως με ποδοσφαιριστές από την κεντρική Ευρώπη, επομένως γίνεται αντιληπτό ότι μπορεί να φέρει στην Ένωση εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών.

Εξάλλου, έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του στην Ελλάδα με τον ...Παναθηναϊκό, ο οποίος άκουσε την πρόταση τού Σουηδού και απέκτησε τον Ρόμπιν Λουντ, έναν ποδοσφαιριστή που αποδεικνύεται "κλειδί" στο φετινό ρόστερ των Πρασίνων και ταυτόχρονα διαθέτει μεταπωλητική αξία.

Μάλιστα, υπήρξε άλλος ένας εξαιρετικός παίκτης που προτάθηκε την ίδια σεζόν από τον Nτάνιελ Μαϊστόροβιτς στον Παναθηναϊκό, αλλά οι Πράσινοι αποφάσισαν εν τέλει να μην τον αποκτήσουν. 

Ο λόγος για τον Μίκαελ Λανγκ, τον διεθνή Ελβετό (αγωνίστηκε και στο Euro), που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (25 ετών) και έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού δεξιού μπακ στη Βασιλεία.

Άλλωστε, έπαιξε και χθες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της ελβετικής ομάδας με τη Λουντογκόρετς για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ήταν αυτός που έβγαλε τη σέντρα από την οποία προήλθε το γκολ της ομάδας του (1:30).

Όπως γίνεται αντιληπτο, πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ ελκυστικό "πακέτο" ποδοσφαιριστή και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Παρ' όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να αποκτήσουν τον... Γιανς Βέμερ, έναν παίκτη χαμηλότερου επιπέδου και με λιγότερες παραστάσεις, ο οποίος όχι μόνο δεν προσέφερε τίποτα στην ομάδα, αλλά έχει "καθίσει" πάνω στο συμβόλαιό του, με τους Πράσινους να μην έχουν βρει ακόμα τρόπο να τον ξεφορτωθούν.

Το μέγεθος τής αστοχίας των ανθρώπων τού Τριφυλλιού στη συγκεκριμένη επιλογή, φαίνεται ακόμα από το γεγονός ότι οι Πράσινοι αρνήθηκαν να πληρώσουν τα περίπου 100.000 ευρώ που ζητούσε παραπάνω το χρόνο ο Μίκαελ Λανγκ, σε σχέση με τον Γιανς Βέμερ, τα οποία, φυσικά, φαντάζουν …ψίχουλα μπροστά στην εξέλιξή του.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως ο Ελβετός διπλασίασε τη χρηματιστηριακή του αξία (από 2 εκ. ευρώ σε 4,2 εκ. ευρώ) μέσα σε μια σεζόν, τη στιγμή που ο Βέμερ βρέθηκε -και παραμένει- στα αζήτητα.

Τα δυο παραπάνω τρανά παραδείγματα αποδεικνύνουν τι μπορεί να προσφέρει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ. Άριστη γνώση τής σκανδιναβικής αγοράς και παίκτες …λαβράκια σε προσιτή τιμή, από αυτούς που αρέσκεται, έτσι κι αλλιώς, να αναζητά ο Δικέφαλος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags