Facebook Pixel Κάνει όργια στη Super League και τον χτυπάει η ΑΕΚ!
| 2016-09-18 23:15:00

Κάνει όργια στη Super League και τον χτυπάει η ΑΕΚ!

Κάνει όργια στη Super League και τον χτυπάει η ΑΕΚ!

Ο Έλληνας άσος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, κάνει ματσάρες και ήδη μετράει δύο τέρματα. H Ένωση προετοιμάζει την κίνησή της από τώρα, ωστόσο υπάρχει ένα ...εμπόδιο!

Από μία εφιαλτική χρονιά με μεγάλη απουσία από τα γήπεδα κι ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, στο φοβερό ξεκίνημα, με δύο γκολ στις πρώτες δύο εμφανίσεις του.

Ο ίδιος πριν λίγες ημέρες δήλωνε ευτυχισμένος που μπορεί και ξαναπαίζει μπάλα, ωστόσο μάλλον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς ήδη έχει μπει στο στόχαστρο των "μεγάλων".

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιακουμάκη τού Πλατανιά, ο οποίος έχασε ένα πολύ μεγάλος μέρος τής περσινής σεζόν όταν υπέστη ρήξη χιαστών.

Τον περασμένο Δεκέμβριο υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο, ωστόσο όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά δούλεψε πολύ σκληρά και κατάφερε να γυρίσει καλύτερος.

Ο νεαρός επιθετικός έχει ξεκινήσει φέτος εντυπωσιακά τη σεζόν, καθώς σκόραρε στην πρεμιέρα στη νίκη της ομάδας του με 1-0 στην Κέρκυρα, ενώ δίχτυα βρήκε και το Σάββατο στο εντός έδρας "τρίποντο" με 3-2 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο 22χρονος φορ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ από τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο φαίνεται βελτιωμένος και πιο ώριμος στο παιχνίδι του. Ακόμα και κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου πέτυχε ένα εύκολο γκολ με κοντινό πλασέ, ήταν πολύ κινητικός, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, ενώ προσπάθησε να πετύχει και ένα καταπληκτικό τέρμα, με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής έχουν "ψήσει" τους ανθρώπους τού Πλατανιά ότι πρόκειται για τον παίκτη που θα κάνει μεταγραφή ...ρεκόρ για τον σύλλογό τους, καθώς γνωρίζουν καλά πως έχουν στα χέρια τους ένα πραγματικό "διαμάντι".

Μάλιστα, ο νεαρός άσος ήδη έχει προσελκύσει των ενδιαφέρων συλλόγων από το πάνω ράφι και πιο συγκεκριμένα τής ΑΕΚ, η οποία τσεκάρει την περίπτωσή του από το καλοκαίρι.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν στο μπλοκάκι τους τον Γιώργο Γιακουμάκη και ήδη έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Κρητικούς από το καλοκαίρι, ωστόσο περίμεναν να τον δουν και στα επίσημα παιχνίδια, καθώς ο τραυματισμός που πέρασε ήταν πολύ σοβαρός. Ο νεαρός φορ, όμως, δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τις άσχημες μέρες και ότι πλέον είναι έτοιμος για …μεγάλα πράγματα.

Βέβαια, στην υπόθεση υπάρχει και ένα μικρό εμπόδιο για όποια ομάδα ενδιαφέρεται να κάνει επίσημα κίνηση, καθώς ο Πλατανιάς φρόντισε και ανανέωσε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή μέχρι το 2019, δείχνοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξή του στον ταλαντούχο παίκτη. Αν, λοιπόν, η ΑΕΚ, ή κάποια άλλη από τις μεγάλες ομάδες, θελήσει να αποκτήσει τον νεαρό άσο, μάλλον θα πρέπει να βάλει και το χέρι στην τσέπη…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags