Facebook Pixel Δήλωση-φωτιά Χατζάρα για Ολυμπιακό και διαιτησία!
| 2016-09-26 22:30:00

Δήλωση-φωτιά Χατζάρα για Ολυμπιακό και διαιτησία!

του Γιώργου Κτενά
Δήλωση-φωτιά Χατζάρα για Ολυμπιακό και διαιτησία!

Θα συζητηθούν τα όσα είπε ο έμπειρος κόουτς στο sportdog για τους Ερυθρόλευκους και τα προηγούμενα πρωταθλήματα! Γιατί τα ψέλνει στον Μπέντο και ποιον «πράσινο» αποθεώνει;

Διαιτητικό αβαντάζ είχε τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε μάθει να παίζει με "πλάτες", σύμφωνα με όσα δήλωσε στο SportDog ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής σχολίασε τα παιχνίδια τού Σαββατοκύριακου και άσκησε κριτική στην απόφαση τού Μπέντο να αφήσει στον πάγκο και τα τρία 10άρια που έχει στο ρόστερ του, εναντίον της Λάρισας.

Χαρακτήρισε τον Μάρκους Μπεργκ ως τον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα και ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ισάξιο ποδοσφαιριστή του Κλάους Αθανασιάδη στην επίθεση και θα είναι δύσκολο να διεδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

"Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρίες, είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας και σε μία ευκαιρία που έκανε η ΑΕΛ, πέτυχε το γκολ σε μία στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αντιδράσει. Όταν παίζουν εναντίον των μεγάλων ομάδων οι μικρότερες, τα δίνουν όλα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΛ δεν είχε την ίδια αγωνιστική διάθεση, αλλά ο Ολυμπιακός αποτελεί ερέθισμα για να τα δώσουν όλα. Μακάρι να έρχονται τακτικά τέτοια αποτελέσματα, για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Αλλά είναι φανερό, σε κάθε περίπτωση, ότι ο Ολυμπιακός έχει επιθετικό πρόβλημα", είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Γ. Χατζάρας.

Το επιθετικό πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο δεν έβαλε κάποιον εκ των Φορτούνη, Τσόρι, Μάριν στην 11άδα;

"Ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα φλατ 4-4-2, δηλαδή είχε δύο σέντερ φορ. Δεν εκμεταλλεύτηκαν τους σέντερ φορ. Όταν παίζεις με δύο αμυντικούς χαφ, δεν θα κάνεις πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν δημιουργικοί οι δύο πλάγιοι και αναγκαστικά οι δύο σέντερ φορ έβγαιναν πάνω σε οργανωμένη άμυνα. Αλλά όταν έχεις τρία πολύ καλά 10άρια στο ρόστερ σου, θα πρέπει να βγάλεις την τακτική πάνω τους. Ποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα έχει τρία πολύ καλά 10άρια; Ήταν λάθος τακτική από τον Μπέντο που δεν αξιοποίησε έναν από αυτούς. Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα μπροστά γιατί δεν είναι δημιουργικός και δεν κάνει ευκαιρίες".

Τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ πώς τις είδατε;

"Και ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα, κι αυτό φάνηκε με τον Παναιτωλικό. Και η ΑΕΚ που την είδαμε με τον Ηρακλή έχει πρόβλημα. Είναι καλύτερη από πέρσι, αλλά πλην του Αλμέιδα δεν έχει έναν ικανό σέντερ φορ για να τον αντικαταστήσει. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Κλάους, που είναι βασικός, αλλά δεν υπάρχει ισάξιος για να τον αντικαταστήσει. Για να πάει μπροστά μία ομάδα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, χρειάζεται να έχει δύο παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση. Ο καλύτερος σέντερ φορ του πρωταθλήματος πάντως είναι ο Μπεργκ".

Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε ότι έχει αβαντάζ κάποια ομάδα για τον τίτλο;

"Όχι. Ο Ολυμπιακός είναι χειρότερος από πέρσι και έχει χάσει και το ηθικό προτέρημα. Γιατί στα προηγούμενα πρωταθλήματα είχε αβάνταζ διαιτητικό. Έχει μάθει να παίζει με πλάτες ο Ολυμπιακός και αυτή τη στιγμή δεν θα τις έχει. Γι' αυτό και θα χάσει βαθμούς. Πάντως, θα γίνει το πρωτάθλημα περισσότερο ανταγωνιστικό έτσι, δεν γίνεται να παίρνεις από τον Νοέμβρη κάθε χρόνο το πρωτάθλημα". 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απάντηση Τσιώλη σε Άγγελο και κράξιμο σε Μπέντο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags