Facebook Pixel Φοβερός Τσάρλυ στο SportDog για όλους και για όλα!
| 2016-10-07 15:30:00

Φοβερός Τσάρλυ στο SportDog για όλους και για όλα!

του Γιώργου Κτενά
Φοβερός Τσάρλυ στο SportDog για όλους και για όλα!

Ο κορυφαίος αναλυτής, κατά κόσμον Βαγγέλης Πρωτόπαππας, σε μία τρομερή συνέντευξη για "αιωνίους", ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, πρόσωπα και όχι μόνο! Τι ομάδα είναι; Πώς βγήκε το "Τσάρλυ";

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αναλυτές στο διαδίκτυο και στο ραδιόφωνο (Sport24 Radio 103,3). Το διαπιστώνει κανείς εύκολα από την ανταπόκριση που έχουν στο αναγνωστικό κοινό τα άρθρα του στο sport24.gr και στο contra.gr, τα οποία πολύ συχνά "φιλοξενούνται" γι' αυτό το λόγο και εδώ στο Sportdog, συγκεντρώνοντας δεκάδες σχόλια.

Ο Τσάρλυ, κατά κόσμον Βαγγέλης Πρωτόπαππας, μιλάει στον Γιώργο Κτενά για όλα τα "καυτά" θέματα τής επικαιρότητας και αναλύει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αυτά που απασχολούν τους οπαδούς των κορυφαίων ελληνικών ομάδων. Από τον Ολυμπιακό και τα όσα έχουν ακουστεί για τον Μπέντο, τον Παναθηναϊκό και το κατά πόσο είναι καλός προπονητής ο Στραματσόνι, μέχρι την ΑΕΚ που ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του Κετσπάγια και τις πραγματικές αδυναμίες τού ΠΑΟΚ.

Απολαύστε υπεύθυνα...

Ποιο είναι το σχόλιό σου για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής; Υπάρχει φαβορί;

"Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα. Φέτος δεν είναι μία ακόμα κούρσα που ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του. Τα προηγούμενα χρόνια το διεκδικούσε μόνο ένας. Τώρα είναι τέσσερις. Είναι μία αλλαγή αυτή. Είναι φανερό με όλα αυτά που συμβαίνουν, με τις εκλογές της ΕΠΟ κ.λπ., ότι οι διαιτητές παίζουν στα ίσια. Δεν υπάρχει ευνοημένος. Αυτή είναι επίσης πολύ μεγάλη αλλαγή. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα χρόνια, γιατί δεν είχαμε πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Και οι 4 ομάδες έχουν αδυναμίες και αυτό κάνει τη φετινή μάχη πιο ελκυστική. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ανταγωνισμού και μπορεί να έχει ενδιαφέρον χωρίς να είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερο βελτιωμένος, έχει ποιότητα στην ανάπτυξη. Έχει αδυναμίες ανασταλτικά βέβαια. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ξέρει να παίρνει τίτλους και έχει πολλές λύσεις στον άξονα. Αλλά ο Παναθηναϊκός σήμερα δείχνει ότι μπορεί να τον απειλήσει. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι μικρό και φτωχό. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο Ίβιτς, αλλά έχει ταβάνι το ρόστερ. Η ΑΕΚ έμπλεξε με τον Κετσπάγια και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του".

Πώς είδες τις πολλές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού;

"Στον Ολυμπιακό δεν είναι εκπαιδευμένοι στην αποτυχία. Δεν ξέρουν πώς είναι το να μη πετυχαίνουν. Μπήκαν στη διαδικασία προκριματικών, αλλά την διαχερίστηκαν λάθος. Μετά τον τελικό Κυπέλλου ο Σίλβα είχε αρχίσει να χάνει πόντους για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, γιατί δεν ήταν αρεστός ο τρόπος που τελείωσε η σεζόν. Υπήρχαν μουρμούρες προς το πρόσωπό του, θεωρούσαν ότι δεν ζητούσε παίκτες για να παίξει ο Ολυμπιακός ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όταν υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, αλλάζεις εκείνο το διάστημα τον προπονητή. Από τη στιγμή που έφυγε ο Σίλβα, το ένα λάθος έφερε το άλλο. Για παράδειγμα, κρίθηκε δίκαια ο Βίκτορ; Σε δύο ματς, που ήταν όλη η ομάδα ντεφορμέ, μπορεί να κριθεί ένας προπονητής;

Μήπως στον Ολυμπιακό είναι βαστικοί και πιεστικοί με τους προπονητές;

"Ο Ολυμπιακός δεν δίνει το δικαίωμα σε προπονητή να δουλέψει λάθος για πάνω από δέκα μέρες. Ο Μπέντο από τη Γιούνγκ Μπόις μέχρι και το παιχνίδι με τη Λάρισα δούλεψε λανθασμένα, μπέρδεψε το πλάνο του, δεν αξιοποίησε ταυτόχρονα Μάριν και Φορτούνη. Πήγε σε σχήμα με δύο φορ, αυτό ήταν ακραίο λάθος. Δεν το συνηθίζουν ως λάθος οι προπονητές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αλλά πολλές φορές βλέπει τα λάθη ο κόσμος και απορεί πώς κάνουν τέτοια λάθη οι προπονητές. Είναι όπως με τις ανθρωινες σχέσεις: Βλέπεις τα προβλήματα που έχει ένας φίλος σου με τη σχέση του και τον συμβουλέυεις σωστά. Όταν πρόκειται για εσένα τον ίδιο όμως, μπορείς να το κάνεις με την ίδια συνέπεια για τον εαυτό σου; Ο Μπέντο έπαιξε με την ΑΕΚ την καρέκλα του και, τώρα, συνεχίσει στον Ολυμπιακό".

Ποια είναι η άποψή σου για το θέμα με τον Φορτούνη;

"Ο Φορτούνης πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά το ματς με την ΑΕΚ. Το είχα γράψει κι εγώ, χωρίς να τον γνωρίζω. Δεν είναι παράλογο αυτό που έπαθε, ειδικά το διάστημα που το έπαθε. Ο Ολυμπιακός τελείωσε τα επίσημα ματς στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και έπειτα έμεινε για πολύ καιρό χωρίς παιχνίδια. Στη συνέχεια ο Φορτούνης δεν ήταν καλά σε μία περίοδο που δεν δούλεψε καλά όλος ο Ολυμπιακός. Στην Ελλάδα όμως δεν συγχωρούμε το ντεφορμάρισμα, ειδικά όταν ο καλός παίκτης μας είναι Έλληνας. Θεωρώ ότι σιγά - σιγά θα βρει τον καλό του εαυτό".

Πώς σχολιάζεις την περίπτωση του Ιντέγε;

"Το διαφορετικό που συμβαίνει με τον Ιντέγε, είναι ότι άλλαξε ο ρόλος του. Ο Σίλβα ήθελε πολύ να ακουμπάει η μπάλα πάνω του και να συμμετέχει σε συνεργασίες με την πλάτη στο τέρμα και έξω από την περιοχή. Για αυτό έκανε πολλά λανθασμένα κοντρόλ και άρχισε να εκτίθεται, ειδικά μετά τον Γενάρη. Ο Μπέντο τον θέλει περισσότερο μέσα στην περιοχή, δεν τον εκθέτει με τον τρόπο που τον αξιοποιεί. Μπορεί να λειτούργησε και ο εγωισμός του λόγω της έλευσης Καρντόσο. Στον Ολυμπιακό φόρτωσαν τον Ιντέγε με πολλά παιχνίδια πέρσι, ενώ δεν έδωσαν στον Φινμπόγκασον ματς. Ήταν διαφορετικός μέχρι τον Δεκέμβρη ο Ιντέγε και διαφορετικός μετά τον Γενάρη. Ήταν λες και τον είχαν κάψει. Ο Σίλβα ήθελε πολλά από αυτόν, αλλά δεν έχει την ποιότητα να βγει εκτός πειροχής".

Για τον Καρντόσο;

"Τον Καρντόσο τον έχω σε μεγάλη υπόληψη, πίστευα ότι ήταν ο φορ που χρειαζόταν ο Ολυμπακός. Αλλά εμφανίστηκε βαρύς, δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Συνολικά όταν ο φορ δεν είναι καλά, φαίνεται πολύ χειρότερος από ό,τι πραγματικά είναι. Ας θυμηθούμε μόνο πόσο διαφορετικός ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου όταν ήταν ντεφορμέ και πώς όταν έβρισκε τη φόρμα του. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του, είναι γεμάτο γκολ. Θεωρώ ότι θα τον δούμε καλύτερο στη συνέχεια. Με Καρντόσο, Ομάρ και τις συνεργασίες Φορτούνη - Μάριν, ο Ολυμπιακός θα γίνει καλύτερος στη συνέχεια. Αλλά πρέπει να δουλέψει ατομικά ο Καρντόσο, γιατί έχει πάρει βάρος. Πρέπει να μπαίνει σε παιχνίδια, αλλά όχι μαζί με τον Ιντέγε. Χρειάζεται να παίζει σε παιχνίδια που η ομάδα μπορεί να τον ταΐσει με ασίστ και είναι θέμα χρόνου να γίνει ο παίκτης που περιμένουμε".

Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που σου έχει κάνει εντύπωση;

"Ο Μάρντινς έδειξε καλά στοιχεία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ο Κετσπάγια του άφησε ελεύθερο γήπεδο. Ξέρεις, πολλές φορές στην Ελλάδα βλέπουμε την εικόνα χωρίς να εξετάζουμε γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει. Στην πράξη είχε ελεύθερο χώρο και όπως κάθε ποδοσφαιριστής με ποιότητα όταν έχει την μπαλα στα πόδια, τον εκμεταλλεύτηκε. Για τη θέση δεν είναι δυνατός και θα τον δούμε πώς είναι σε παιχνίδια με ένταση, όταν θα χρειαστεί να μαρκάρει".

Πρόσφατα έγραψες ότι ο Αντρέα Στραματσόνι τα έχει καταφέρει καλά φέτος (μεταγραφές, προπονήσεις κ.λπ.) αλλά χρειάζεται να βρεθεί άλλος για να κάνει το κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα.

"Είμαι ειλικρινής και όταν με διαψεύδουν τα γεγονότα το παραδέχομαι και το λέω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο άλλωστε, δύσκολο άθλημα. Ο Στραματσόνι δούλεψε καλύτερα φέτος και βοήθησε πολύ τον Αλαφούζο. Για παράδειγμα, πέρσι οι Φύσσας και Βόκολος πρότειναν κάποιες καλές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά όχι ρεαλιστικές. Ο Στραματσόνι είπε στον Αλαφούζο για Εμποκού, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο. Πήγαν σε ρεαλιστικές περιπτώσεις και πήρε τους περισσότερους χωρίς περιπέτειες. Από εκεί και πέρα είχε πλάνο να κάνει τον Παναθηναϊκό γρήγορο, ποιοτικό και με προσωπικότητες. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εξελιχθεί από αυτή την άποψη, είναι απολαυστικός στο μάτι και αυτό είναι μια πρώτη νίκη. Αλλά υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση και φοβίζει ο τρόπος που κοουτσάρει. Ο Παναθηναϊκός είχε τη δυνατότητα και να μη χάσει από τον Άγιαξ, να έπαιρνε αποτέλεσμα από τη Θέλτα και να έφευγε με νίκη από το Αγρίνιο. Όταν είσαι προπονητής, παίζεις εναντίον ισπανικής ομάδας και ο αντίπαλος προπονητής έχει κάνει τρεις αλλαγές μέχρι το 79΄, μπορείς εσύ να μην έχεις κάνει καμία; Στο 80΄ βάζεις τον Εμποκού, στο 85 και στο 89 βάζεις δύο ακόμα. Δεν χρειάζεται να έχεις καλούς παίκτες στον πάγκο σε μία τέτοια περίπτωση, όπως είδα ότι έγραψαν κάποιοι. Απλώς κάνεις αλλαγές για να σπάσει ο ρυθμός και να βάλεις φρέσκα πόδια για να τρέχουν. Φοβίζει ο Στραματσόνι γιατί είναι μεγάλο πρόβλημα το κοουτσάρισμά του. Αλλά φαίνεται ότι δουλεύει στις προπονήσεις".

Ο Εμποκού ήρθε με απόφαση Στραματσόνι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα περίμενε κανείς.

"Ο Εμποκού έχει κάτι που δεν έχει κανένας άλλος παίκτης στον Παναθηναϊκό: Του ακουμπάς την μπάλα στα πλάγια και παίζει στο ένας με έναν με τον αντίπαλο πλάγιο μπακ. Έχει ντρίπλα και από τις δύο πλευρές και με τα δύο πόδια. Μέχρι στιγμής τον έχει αδικήσει ο Στραματσόνι. Αλλά αυτός τον έφερε και σημαίνει ότι τον πιστεύει. Είδα πως μίλησε με τον Εμποκού ο προπονητής του και περιμένει τις ευκαιρίες του".

Χρειάζεται να κάνουμε σχόλιο για τον Μάρκους Μπεργκ;

"Είναι πολύ μεγάλο όπλο ο Μπεργκ, πρόκειται αναμφίβολα για τον καλύτερο παίκτη. Η Εθνική μπάσκετ, για παράδειγμα, το 1987 είχε τον Γκάλη στη σύνθεσή της, τον καλύτερο. Κι αυτό δίνει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα. Ο Μπεργκ είναι φτιαγμένος φέτος και είναι χαρακτηριστικό το πόσο είχε επηρεαστεί ο Μπεργκ τα δύο προηγούμενα χρόνια, είναι ο αριθμός των ασίστ του: Την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό είχε 9 ασίστ, ενώ τις δύο επόμενες πολύ λιγότερες. Όταν είναι σε καλή κατάσταση, είναι και πολύ καλός συμπαίκτης".

Επέμενες για την αξιοποίηση του Βιγιαφάνιες και, τελικά, ο Στραματσόνι άρχισε να τον χρησιμοποιεί.

"Ο Στραματσόνι αντιλαμβάνεται ότι ο Βιγιαφάνιες είναι σημαντικός. Ήταν αδικημένος στο ξεκίνημα. Βέβαια ο προποπονητής έχει μακροχρόνιο πλάνο, σκέφτονται διαφορετικά οι προπονητές για το πώς και πότε θα αξιοποιήσουν τους παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι ο Βιγιαφάνιες είναι πολύτιμος, δεν τα έχει τα στοιχεία του άλλος χαφ στον Παναθηναϊκό. Ελέγχει τον ρυθμό, παίζει σε μικρό χώρο, μπορεί να πλησιάσει συμπαίκτες με την μπάλα στα πόδια και να συνεργαστεί μαζί τους. Αν τον είχε αξιοποιήσει εναντίον του Άγιαξ, δεν θα είχε χάσει".

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον Λέτο;

"Ο Λέτο δεν είναι αυτός που ήταν. Έκανε καριέρα και κέρδισε χρήματα μέσω των διασκελισμών του. Από τη στγιμή που έφυγε αυτό, που το έχασε μετά τον τραυματισμό του, έγινε άλλος παίκτης. Ο Λέτο είχε καλπασμό αλόγου και, τώρα, έχει χάσει το όπλο του. Επειδή όμως είναι χαμηλής ποιότητητας το ελληνικό πρωτάθλημα, παίζει με την πλάτη και κάνει κοντρόλ και σουτ. Σωστά ο Στραματσόνι τον έχει αναπληρωματικό του Μπεργκ. Γιατί σε κάποια ματς που θα κολλήσει ο Παναθηναϊκός, μπορεί να δώσει μία σημαντική νίκη όταν θα μπει στο γήπεδο. Τον παίκτη ο προπονητής τον κάνει χρήσιμο. Στον Λέτο βλέπω ότι αυτό που μπορεί να δώσει, αυτό του ζητάει ο προπονητής του".

Ο Λεντέσμα;

"Ο Λεντέσμα έχει εκπληκτική πάσα. Δεν έχω δει άλλον τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα, ξέρει ο συμπαίκτης του ότι θα πάρει την μπάλα εκεί που θέλει. Όμως όταν ο αντίπαλος πρεσάρει, όπως ο Μαντζουράκης στο πρώτο στο ημίχρονο στο Αγρίνιο, ο Λεντέσμα έχει πρόβλημα. Είναι θέμα διαχείρισης: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο 6άρι, αλλά μπορεί να βγάλει 3άδες χωρίς τον Λεντέσμα στα χαφ. Για παράδειγμα με Γουακάσο, Ζέκα και Βιγιαφάνιες. Υπάρχει και ο Λουντ. Στην περίπτωση του Λεντέσμα ισχύει ό,τι και σε εκείνη του Λέτο: Ο προπονητής του πρέπει να ξέρει τι να πάρει και σε τι βαθμό να το πάρει".

Για τον Κετσπάγια στην ΑΕΚ, ποιο είναι το σχόλιό σου;

"Ψάχνουν προπονητή στην ΑΕΚ, αυτό ξέρω. Μάλιστα θα είναι γρήγορες οι εξελίξεις. Θα ακούσουμε το όνομα του νέου προπονητή και θα ανακοινωθεί η αποχώρηση Κετσπάγια. Έλειπε και ο Μελισσανίδης, ο Μπάγεβιτς δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις. Ακούγονται τραβηγμένα πράγματα για όσα συμβαίνουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά είναι αλήθεια ότι τα βλέπεις και στο γήπεδο. Ο Κετσπάγια έχει παρωχημένες ιδέες. Ο Γκάλο για παράδειγμα, που έχει ποιότητα, έχει εντολές να παίζει πίσω από τη σέντρα. Και λέμε για τον Γκάλο, που έχει σαν όπλο ότι ξέρει μπάλα δεκαριού. Ο Κετσπάγια δεν είχε πλάνο με τον Ολυμπιακό, δεν διάβασε πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός. Ήταν έκπληξη να βλέπεις τον Λαμπρόπουλο να λέει ότι βγαίνουν παίκτες στην πλάτη του και μεγαλύτερη έκπληξη ότι δεν άλλαξε τίποτα στη συνέχεια".

Την επιλογή του Αλμέιδα πώς την είδες;

"Στην περίπτωση του Αλμέιδα έχει γίνει διπλό λάθος: Ενώ φαίνεται ότι δεν θα βγάλει μεγάλο ποσοστό παιχνιδιών, τελείωσαν τον δεύτερο φορ από το καλοκαίρι. Όταν έκαναν γνωστό ότι πρώτος επιθετικός είναι ο Αλμέιδα, δεύτερος ο Μπακασέτας, τρίτος ο Πέκχαρτ, και τέταρος ο Αραβίδης, που έδωσε πέρσι και την ψυχή του στο γήπεδο. Κυνηγούσε τον Μαζουάκου στον τελικό Κυπέλλου σε όλο το γήπεδο και τα έδωσε όλα, έβγαλε ψυχή. Αυτό τον παίκτη πρέπει να τον φτιάξεις. Ο Αραβίδης είναι μετά τον Αλμέιδα ο καλύτερος επιθετικός της ΑΕΚ. Είναι άδικη η συμπεριφορά προς το πρόσωπό του".

Παρουσία Λέσκοτ και τραυματισμός;

"Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πώς έγινε αυτός ο τραυματισμός; Όλα τα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ είχε γεμάτες χρονιές, είναι παράξενο. Στην παρουσία του στην Ελλάδα δεν ήταν, γενικά, σε καλή κατάσταση. Κρυβόταν. Ο Τσιγκρίνσκι είχε την μπάλα στα πόδια και ο Λέσκοτ έβγαινε αριστερά και χαμηλά για να κρυφτεί. Στο πρώτο γκολ που τρώει στο Φάληρο η ΑΕΚ, αντί να πάρει την κίνηση του Ιντέγε παράλληλα, μπήκε μέσα στο τέρμα. Ήταν βαρύς, με παραπάνω κιλά. Ο χρόνος θα τον βοηθούσε, αλλά τραυματίστηκε. Όταν παίρνεις μεγάλο σε ηλικία παίκτη, που αλλάζει επίπεδο και πηγαίνει σε χαμηλότερο, τις περισσότερες φορές δεν θα σου βγει η μεταγραφή. Στην ΑΕΚ είχαν και το παράδειγμα του Γκούντγιονσεν".

Ένα σχόλιο για τον ΠΑΟΚ;

"Στον ΠΑΟΚ είναι το κλασικό παράδειγμα που αδίκησαν τους εαυτούς τους. Πιάστηκαν κορόιδα. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ανασταλτικά είναι καλός. Αλλά την πάτησαν το καλοκαίρι. Δεν ξέρω πώς τα υπολόγισαν, αλλά άφησαν το ρόστερ γυμνό. Ο Ολυμπιακός έχει έξι χαφ, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει με Μπίσεσβαρ και Πέλκα. Στην επίθεση όλοι έχουν λύσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο τον Κουλούρη και τον Αθανασιάδη. Έφτιαξαν ομάδα που ακραίοι παίζουν μόνο με την ταχύτητα. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλά αλλά γκελάρει, κι αυτό δεν είναι καλό. Το ρόστερ δεν έχει περιθώρια εξέλιξης. Ο τρόπος που στήθηκε ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για για να παίζει στην πλάτη της άμυνας. Ροντρίγκες και Κάμπος μπορούν να τελειώσουν σωστά μία φάση μόνο πάνω στο τρέξιμό τους, αλλά όταν χρειαστεί να σκεφτούν με την μπάλα στα πόδια, βραχυκυκλώνουν. Για αυτό και όταν το σκορ είναι 0 - 0 στο πρώτο ημίχρονο, μετά έχει προβλήμα η ομάδα στο δεύτερο. Πιστεύω ότι θα φέρει κι άλλες φορές 0 - 0 μέσα στη σεζόν".

Για το τέλος δύο - τρεις προσωπικές ερωτήσεις: Πώς βγήκε το "Τσάρλυ" και πώς έχεις τόσο καλή αντίληψη της μπάλας;

"Τσάρλυ ήταν το όνομα από το μαγαζί με ρούχα που είχε ο πατέρας μου. Με έλεγαν όλοι έτσι από μικρό παιδί. Βαγγέλη Πρωτόπαππας είναι το όνομά μου, αλλά όταν άρχισα να γράφω στη Match Money υπέγραφα ως Τσάρλυ. Όταν μετά μου είπαν να κάνω ραδιόφωνο στον Sporttime, το 2007, σκέφτηκα να μην το αλλάξω γιατί θα ήταν σαν να ξεκινούσα από την αρχή. Τώρα για την αντίληψη γύρω από το παιχνίδι, το ποδόσφαιρο είναι ένα θέμα που με απασχολούσε από όταν ήμουν μικρός. Ήταν η τρέλα μου, είχα την τάση να βλέπω παιχνίδια και ήθελα να τα δω τακτικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα βλέπω όλα σωστά. Πολλές φορές έχω παραδεχτεί ότι οι κρίσεις μου δεν ήταν σωστές. Αλλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος, αυτό είναι το σωστό".

Ποια ομάδα υποστηρίζεις;

"Όταν ήμουν μικρός, υποστήριζα τον Παναθηναϊκό. Αλλά τώρα, μιλώντας με ειλικρίνεια, με τη δουλειά μού έχει φύγει πολύ. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και δεν μου αρέσει που υπάρχουν δημοσιογράφοι που λειτουργούν σαν "φωνή" μιας ομάδας. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και αφήνω στην άκρη το συναίσθημα".

Στην εκπομπή με τον Θέμη Καίσαρη, στον Sport24 Radio, πώς τα πηγαίνετε;

"Kάνουμε από πέρσι τέτοια επoχή ξανά το "Σουτ τηλεφώνημα". Κάναμε την εκπομπή από το 2008 μέχρι και το 2012. Η μορφή βέβαια σήμερα είναι διαφορετική. Έχει λιγότερη επικοινωνία με ακροατές και αναλύουμε θέματα οι δύο μας. Θεωρούμε ότι το κάνουμε καλά, για αυτό έχει αυτή την επιτυχία η εκπομπή. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν έχουμε εμπάθειες, δεν αβαντάρουμε κάποιον και λέμε απλώς την άποψή μας".

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags